![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте нещо странно се случва и някои помогне необходимо. Аз просто се опита да отвори Hotmail и съм в състояние да се регистрирате в глоба. Но когато си се опитвам да открие нищо тя просто гласи "натоварване". Опитах като посъветвани от приятел, за да изтеглите mozzilla. че didn't работа. Аз след това се опитаха да преминат през "Опера" Нищо не се случва. всякакви предложения, моля Благодаря Ти Тони |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като той може да има проблем с Hotmail сайт, вместо от вашия компютър, аз ще я дам 24 часа и да видим, ако то все още съществува. Подписването на проблеми с Hotmail, са често срещани, особено в пиковите време.
| |||
| |||
| Не приятелю Съжалявам забравих да спомена това е happeining сега за 2 дни |
|
| |||
| |||
| Дали тя просто Hotmail, какво ще кажеш за друг имейл. Имате ли Gmail сметка? Опитайте други. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте се да се регистрирате отново M8 с вашата защитна стена изключена (но DONT остави я), ако може, когато защитната стена е изключена, youll трябва да отидете в настройките на защитната стена и позволяват Hotmail или третират като безопасни
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Всеки месец или така Вирджински имат проблеми в моя район и не мога да се Messenger, Hotmail или друга защитена сайтове. Обикновено този тип неща е уебсайт е самостоятелно или вашият Интернет доставчик и normall отива в 24-48hrs. Това е, ако той е само този сайт, ако това е, че други по-likly да бъде вашия компютър. Нека се знае. |
|
| |||
| |||
| Били ли сте опитвали повече от един Hotmail акаунт? |
|
| |||
| |||
| Да колега. Имам сестра ми се опита да я опитам Hotmail акаунт и е същото? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Опитах се, че приятел е същият все още? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dead лаптопа - няма признаци на живот | david92363 | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 8 октомври 2008 08:30 |
| Арго знак в! | bradleyjoes | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 26 | 29 Jan 2008 10:12 |
| Windows Live Вход | Lukee12 | Windows операционни системи | 3 | 18 Jan 2008 17:35 |
| Не може да се регистрирате в Ebay | buchanan | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 11 | 9 ноември 2007 12:04 |
| Защо не мога да подпише инча ...? | markmac5 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 3 | 23rd Oct 2007 03:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |