![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj něco divného děje a některé potřebné pomoci. Právě jsem se snažil otevřít hotmail a jsem schopen podepsat v pohodě. Ale někdy, když se snažím otevřít cokoliv jen uvádí, že "naložení". Snažil jsem se, jak radí příteli stahovat mozzilla. aby didnt práce. I poté se snažil projít "opera" Nic se neděje. nějaké návrhy, prosím Děkujeme Tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to, jako by mohl být problém s hotmail místa, než PC, já bych jí 24hrs a uvidíme, jestli to ještě existuje. Problémy s přihlášením hotmail jsou časté, zejména v době vrcholu.
| |||
| |||
| No promiň kamaráde, zapomněl jsem zmínit to bylo happeining nyní za 2 dny |
|
| |||
| |||
| Je to jen hotmail, co ostatní email. Máte gmail účet? Zkuste jiné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste se přihlásit znovu M8 s vaším firewall vypnutý (ale dont dovolené ho), pokud můžete, pokud firewall je vypnutý, youll muset jít do nastavení firewallu a umožnit hotmail nebo léčit jako bezpečné
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Každý měsíc tak Panny mít problémy ve své oblasti a I can't get messenger hotmail nebo jiné zabezpečené stránky. Obvykle tento druh je díky webové stránky je to samostatně nebo Váš ISP a normall jede dál v 24-48hrs. To je, pokud je to jen, že stránky, pokud je to jiné je to více likly k počítači. Dejte nám vědět. |
|
| |||
| |||
| Už jste vyzkoušeli více než jeden hotmail účet? |
|
| |||
| |||
| Ano mate. Jsem se pokusil moje sestra se pokusit ji hotmail účet a je stejná? |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| vyzkoušeli, že důstojník je stále stejná? |