μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Βοήθεια! Δεν μπορώ να συνδεθώ στο hotmail μου.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Ιανουαρίου 2009, 12:16
Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια! Δεν μπορώ να συνδεθώ στο hotmail μου.

Γεια κάτι περίεργο που συμβαίνει και χρειάζεται κάποια βοήθεια. Μόλις προσπάθησε να ανοίξει το Hotmail και είμαι σε θέση να υπογράψει το πρόστιμο. Αλλά ποτέ μου όταν προσπαθήσετε να ανοίξετε τίποτα απλώς αναφέρει "φόρτωσης". Προσπάθησα όπως συνιστάται από ένα φίλο για να κατεβάσετε mozzilla. ότι didn't εργασία. Στη συνέχεια, προσπάθησαν να περάσουν από "Opera"

Τίποτα δεν συμβαίνει. οποιεσδήποτε προτάσεις παρακαλώ

Ευχαριστούμε Tony
Old 27 Ιανουαρίου 2009, 12:18
Διαχειριστής Ομάδα

Ήχοι όπως θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα με το Hotmail της ιστοσελίδας και όχι τον υπολογιστή σας, θα ήθελα να δώσει 24 ώρες και να δείτε αν εξακολουθεί να υφίσταται. Υπογραφή σε προβλήματα με το Hotmail είναι κοινά, ειδικά σε ώρα αιχμής.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27 Ιανουαρίου 2009, 13:01
Μέλος Ομάδα

Δεν φίλε συγνώμη ξέχασα να αναφέρω αυτό έχει happeining τώρα για 2 ημέρες

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Ήχοι όπως θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα με το Hotmail της ιστοσελίδας και όχι τον υπολογιστή σας, θα ήθελα να δώσει 24 ώρες και να δείτε αν εξακολουθεί να υφίσταται. Υπογραφή σε προβλήματα με το Hotmail είναι κοινά, ειδικά σε ώρα αιχμής.
Old 27 Ιανουαρίου 2009, 13:35
Διαχειριστής Ομάδα

Είναι απλώς Hotmail, τι γίνεται με άλλα email. Έχετε έναν Gmail λογαριασμό; Δοκιμάστε άλλες.
Old 27 Ιανουαρίου 2009, 13:35
Ομάδα Δωρητών

Προσπαθήστε να συνδεθείτε ξανά M8 με το τείχος προστασίας απενεργοποιημένο (αλλά dont αφήσει off) αν μπορείτε, όταν το τείχος είναι απενεργοποιημένη, youll ανάγκη να προχωρήσουμε σε ρυθμίσεις του τείχους και να επιτρέπουν hotmail ή αντιμετωπίζουν ως ασφαλής

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 27 Ιανουαρίου 2009, 13:40
Διαχειριστής Ομάδα

Κάθε μήνα, ή προκειμένου η Virgin έχει τα θέματα της περιοχής μου και δεν μπορώ να λάβετε Messenger, το Hotmail ή άλλες ασφαλείς εγκαταστάσεις. Κανονικά αυτό το είδος του υλικού είναι η ιστοσελίδα είναι αυτό ή την υπηρεσία παροχής Internet και normall πηγαίνει μακριά στο 24-48hrs. Αυτό και αν είναι μόνο αυτό το site, αν είναι άλλοι είναι πιο likly να υπολογιστή σας. Ενημερώστε μας.
Old 27ης Ιανουαρίου 2009, 13:59
Ομάδα Δωρητών

Έχετε δοκιμάσει περισσότερο από μία λογαριασμό Hotmail;
Old 28 Ιανουαρίου 2009, 12:48
Μέλος Ομάδα

Ναι φίλε. Έχω δοκιμάσει την αδερφή μου να δοκιμάσετε το λογαριασμό Hotmail και είναι το ίδιο;
Old 28 Ιανουαρίου 2009, 12:50
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Κάθε μήνα, ή προκειμένου η Virgin έχει τα θέματα της περιοχής μου και δεν μπορώ να λάβετε Messenger, το Hotmail ή άλλες ασφαλείς εγκαταστάσεις. Κανονικά αυτό το είδος του υλικού είναι η ιστοσελίδα είναι αυτό ή την υπηρεσία παροχής Internet και normall πηγαίνει μακριά στο 24-48hrs. Αυτό και αν είναι μόνο αυτό το site, αν είναι άλλοι είναι πιο likly να υπολογιστή σας. Ενημερώστε μας.
επίκλισης και την αδελφή μου, ακόμη και τη φθορά που έχω ενεργοποιημένη από το τείχος, αλλά και εξακολουθεί να είναι το ίδιο. Υπάρχει κάτι άλλο;
Old 28 Ιανουαρίου 2009, 12:50
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας redden137 View Post
Προσπαθήστε να συνδεθείτε ξανά M8 με το τείχος προστασίας απενεργοποιημένο (αλλά dont αφήσει off) αν μπορείτε, όταν το τείχος είναι απενεργοποιημένη, youll ανάγκη να προχωρήσουμε σε ρυθμίσεις του τείχους και να επιτρέπουν hotmail ή αντιμετωπίζουν ως ασφαλής
Προσπάθησα ότι mate εξακολουθεί να είναι το ίδιο;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Dead laptop - δεν υπάρχει ένδειξη της ζωής david92363 Laptops, Κινητά & PDA 4 8 Οκτ 2008 08:30
Επίκλισης σήμα!! bradleyjoes Virus, Spyware & Ασφάλεια 26 29 Ιαν 2008 10:12
Windows Live Είσοδος Lukee12 Λειτουργικά συστήματα Windows 3 18 Ιαν 2008 17:35
Δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο ebay Buchanan Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 11 9 Νοε 2007 12:04
Γιατί δεν μπορώ να τη φθορά ...; markmac5 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 3 23 Οκτ 2007 03:59
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.