![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια κάτι περίεργο που συμβαίνει και χρειάζεται κάποια βοήθεια. Μόλις προσπάθησε να ανοίξει το Hotmail και είμαι σε θέση να υπογράψει το πρόστιμο. Αλλά ποτέ μου όταν προσπαθήσετε να ανοίξετε τίποτα απλώς αναφέρει "φόρτωσης". Προσπάθησα όπως συνιστάται από ένα φίλο για να κατεβάσετε mozzilla. ότι didn't εργασία. Στη συνέχεια, προσπάθησαν να περάσουν από "Opera" Τίποτα δεν συμβαίνει. οποιεσδήποτε προτάσεις παρακαλώ Ευχαριστούμε Tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ήχοι όπως θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα με το Hotmail της ιστοσελίδας και όχι τον υπολογιστή σας, θα ήθελα να δώσει 24 ώρες και να δείτε αν εξακολουθεί να υφίσταται. Υπογραφή σε προβλήματα με το Hotmail είναι κοινά, ειδικά σε ώρα αιχμής.
| |||
| |||
| Δεν φίλε συγνώμη ξέχασα να αναφέρω αυτό έχει happeining τώρα για 2 ημέρες |
|
| |||
| |||
| Είναι απλώς Hotmail, τι γίνεται με άλλα email. Έχετε έναν Gmail λογαριασμό; Δοκιμάστε άλλες. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσπαθήστε να συνδεθείτε ξανά M8 με το τείχος προστασίας απενεργοποιημένο (αλλά dont αφήσει off) αν μπορείτε, όταν το τείχος είναι απενεργοποιημένη, youll ανάγκη να προχωρήσουμε σε ρυθμίσεις του τείχους και να επιτρέπουν hotmail ή αντιμετωπίζουν ως ασφαλής
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Κάθε μήνα, ή προκειμένου η Virgin έχει τα θέματα της περιοχής μου και δεν μπορώ να λάβετε Messenger, το Hotmail ή άλλες ασφαλείς εγκαταστάσεις. Κανονικά αυτό το είδος του υλικού είναι η ιστοσελίδα είναι αυτό ή την υπηρεσία παροχής Internet και normall πηγαίνει μακριά στο 24-48hrs. Αυτό και αν είναι μόνο αυτό το site, αν είναι άλλοι είναι πιο likly να υπολογιστή σας. Ενημερώστε μας. |
|
| |||
| |||
| Έχετε δοκιμάσει περισσότερο από μία λογαριασμό Hotmail; |
|
| |||
| |||
| Ναι φίλε. Έχω δοκιμάσει την αδερφή μου να δοκιμάσετε το λογαριασμό Hotmail και είναι το ίδιο; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα ότι mate εξακολουθεί να είναι το ίδιο; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dead laptop - δεν υπάρχει ένδειξη της ζωής | david92363 | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 8 Οκτ 2008 08:30 |
| Επίκλισης σήμα!! | bradleyjoes | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 26 | 29 Ιαν 2008 10:12 |
| Windows Live Είσοδος | Lukee12 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 18 Ιαν 2008 17:35 |
| Δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο ebay | Buchanan | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 11 | 9 Νοε 2007 12:04 |
| Γιατί δεν μπορώ να τη φθορά ...; | markmac5 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 23 Οκτ 2007 03:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |