![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi nešto čudno se događa i kod nekih pomoć potrebna. Imam pravedan pokušao otvoriti Hotmail i sam moći prijaviti u redu. Ali kad sam ikada pokušate otvoriti bilo što ga država samo "loading". Pokušao sam kao pomoć prijatelju preuzimanje mozzilla. da nije funkcionirati. Ja pokušao proći kroz "Opera" Ne događa se ništa. bilo kakve sugestije molim Hvala Tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao da bi mogao biti problem s Hotmail mjestu radije nego svoje računalo, ja bih mu dati 24Hrs i vidjeti ako to još postoji. Prijavljivanje u problemima s Hotmail uobičajeni, posebno na vrh vremena.
| |||
| |||
| Ne prijatelj požali sam zaboravio napomenuti da je to happeining me za 2 dana |
|
| |||
| |||
| Je li to samo Hotmail, što je sa drugim e-pošte. Da li imate Gmail račun? Pokušaj drugi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte ponovno m8 prijavite se sa svojim firewall isključen (ali ne napustite off) ako može, kada je firewall off, youll trebaju ući u firewall postavke i dopustiti Hotmail ili gozba Internet kao siguran
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Svaki mjesec ili tako Djevice imaju problema u mom području i ne mogu dobiti glasnika, Hotmail ili drugim sigurnim web stranicama. Obično tu vrstu stvari je website to samostalno ili vaš ISP normall i ide dalje u 24-48hrs. To je, ako ga je samo tom mjestu, ako je to drugi je da se više likly računalu. Javite nam. |
|
| |||
| |||
| Jeste li pokušao Hotmaila više od jednog korisničkog računa? |
|
| |||
| |||
| Da drugarica. Pokušao sam da moja sestra joj probati Hotmail račun i da je isto? |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| pokušao da drugarica je ista još uvijek? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dead laptopa - bez znaka života | david92363 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 8. listopad 2008 08:30 |
| Cant prijavite se! | bradleyjoes | Virus, Spyware i sigurnost | 26 | 29 siječanj 2008 10:12 |
| Windows Live Sign In | Lukee12 | Windows Operating Systems | 3 | 18 siječanj 2008 17:35 |
| Ne možete prijaviti na ebay | Buchanan | Web Browsers & FTP Klijenti | 11 | 9. studeni 2007 12:04 |
| Zašto ne mogu prijavite se ...? | markmac5 | Web Browsers & FTP Klijenti | 3 | 23. listopad 2007 03:59 |
| Thread Tools | |
| |