![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia valami furcsa lesz, és egy kis segítség szükséges. Most megpróbált megnyitni Hotmail és tudom, hogy írják alá a finom. De ha valaha is megpróbálok nyitott bármit, csak kijelenti, hogy "loading". Próbáltam tájékoztatása szerint egy barátomnak letölteni mozzilla. hogy didnt dolgozik. Aztán próbáltam, hogy az "Opera" Semmi sem történik. olyan javaslatokat Köszönjük Tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mintha ez lenne a gond hotmail helyén, mint a PC-t, azt adja 24hrs és nézd meg, hogy még létezik. Jelentkezés a problémák közösek, Hotmail, különösen csúcs idő.
| |||
| |||
| No haver bocsi elfelejtettem megemlíteni, ezt happeining már 2 nap |
|
| |||
| |||
| Is it just Hotmail, mi a másik e-mailt. Van egy gmail fiókot? Próbáld meg másokkal. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja meg újra jelentkeznie M8 tűzfal kikapcsolt (de ne hagyja ki), ha lehet, ha a tűzfal ki van kapcsolva, youll kell bemenni a tűzfal beállításait, és lehetővé teszik a Hotmail vagy kezelni, mint a biztonságos
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Minden hónapban van úgy Virgin kérdések területen, és én nem tudom Messenger, Hotmail vagy más biztonságos helyek. Általában ez a fajta dolog van a honlapon, hogy a saját vagy az ISP és normall megy el a 24-48hrs. Ez az, ha csak az oldalon, ha mások inkább likly a számítógépre. Tudassa velünk. |
|
| |||
| |||
| Megpróbáltad már több mint egy hotmail számla? |
|
| |||
| |||
| Igen pajtás. Megpróbáltam a húgom, hogy megpróbálja őt hotmail számla és ugyanaz? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| próbáltuk mate ugyanaz még? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Halott laptop - nincs jele az élet | david92363 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 8. október 2008 08:30 |
| Cant jelentkeznie! | bradleyjoes | Vírus, kémprogram és biztonság | 26 | 29. január 2008 10:12 |
| Windows Live Bejelentkezés | Lukee12 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 18. január 2008 17:35 |
| Nem lehet bejelentkezni az eBay | Buchanan | Web böngésző és FTP Clients | 11 | 9. november 2007 12:04 |
| Miért nem tudok jelentkezzen be ...? | markmac5 | Web böngésző és FTP Clients | 3 | 23. október 2007 03:59 |
| Téma eszközök | |
| |