![]() |
|
| |||
| |||
| היי משהו מוזר קורה וכמה עזרה הצורך. יש לי רק ניסה לפתוח Hotmail ו AM מצליח להתחבר בסדר. אבל אי פעם כאשר אני מנסה לפתוח אותו דבר רק מדינות "טוען". ניסיתי כ מומלץ על ידי חבר כדי להוריד mozzilla. כי didn't עבודה. אז ניסיתי לעבור דרך "אופרה" שום דבר לא קורה. כל הצעה בבקשה תודה טוני |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כאילו זה יכול להיות בעיה עם Hotmail האתר ולא המחשב האישי, הייתי נותן אותו 24Hrs ולראות אם זה עדיין קיים. כניסה Hotmail עם בעיות נפוצות הן, במיוחד בכל פעם לשיא.
| |||
| |||
| מצטער חבר לא שכחתי להזכיר את זה כבר עכשיו happeining ל 2 ימים |
|
| |||
| |||
| האם זה רק Hotmail, מה עם אחרים בדוא"ל. האם יש לך חשבון Gmail? נסה אחרים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה להיכנס שוב עם m8 חומת האש כבויים (אבל dont לעזוב אותה) אם אתה יכול, כאשר חומת האש היא מושבתת, youll צריך להיכנס ולאפשר את הגדרות חומת האש של Hotmail או לטפל בה בטוח
|
| |||
| |||
| כל חודש בערך הבתולה יש לי בעיות באזור ואני לא יכול לקבל Messenger, Hotmail או אחר אתרים מאובטחים. בדרך כלל סוג זה של דברים הוא זה של האתר עצמו או את ספק שירותי האינטרנט ואת normall הולך מפה ב-24-48hrs. זה אם זה רק באותו אתר, אם זה של אחרים, זה יותר likly להיות במחשב. תן לנו לדעת. |
|
| |||
| |||
| האם ניסית יותר אחד Hotmail חשבון? |
|
| |||
| |||
| כן חבר. ניסיתי אחותי לנסות אותה בחשבון Hotmail ו זהה? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| ניסו לשדך כי הוא עדיין אותו? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המלח הנייד - אין סימן חיים | david92363 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 8 אוקטובר 2008 08:30 |
| הירשם צביעות! | bradleyjoes | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 26 | 29 ינואר 2008 10:12 |
| Windows Live התחבר | Lukee12 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 18 ינואר 2008 17:35 |
| אין אפשרות להיכנס ל eBay | buchanan | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 11 | 9th נובמבר 2007 12:04 |
| מדוע אני לא יכול להיכנס ...? | markmac5 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 3 | 23 אוקטובר 2007 03:59 |
| שרשרת כלים | |
| |