![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi kažką keisto vyksta, o kai reikia padėti. Aš ką tik bandė atverti "Hotmail" ir galiu prisijungti baudą. Bet kai kada bandau atidaryti nors ji tik teigiama, kad "pakrovimas". Bandžiau, kaip pataria draugui norite atsisiųsti Mozilla. kad didnt darbą. Tada aš bandė pereiti per "Opera" Nieko neįvyksta. Prašome visus pasiūlymus Ačiū Tonis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip tai galėtų būti su Hotmail svetainę, o ne kompiuterio problema, norėčiau suteikti 24hrs ir pamatyti, jei jis vis dar egzistuoja. Prisijungimas problemų Hotmail yra paplitęs, ypač piko metu.
| |||
| |||
| Nr Draugaukime sorry I forgot to mention tai buvo happeining dabar per 2 dienas |
|
| |||
| |||
| Ar tai tik "Hotmail", ką galima pasakyti apie kitas el. Ar turite "Gmail" sąskaitą? Išbandykite kiti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite prisijungti dar kartą M8 su firewall išjungti (bet Dont palikti jį išjungti), jei galima, kai yra išjungti ugniasienę, youll reikia eiti į ugniasienę ir leisti "Hotmail" arba laikyti jį, kaip saugiai
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Kiekvieną mėnesį, arba tiek Mergelių kyla problemų mano sritis ir I can't get Messenger "," Hotmail "ar kita saugia sistema svetainėse. Paprastai šios medžiagos tipą tinklapio savęs ar jūsų ISP ir normall nueina į 24-48hrs. Tai jei tai tik toje vietoje, jei tai kiti tai daugiau likly būti jūsų kompiuteryje. Let us know. |
|
| |||
| |||
| Jūs bandė daugiau nei viena "Hotmail" paskyros? |
|
| |||
| |||
| Taip mate. Mėginau mano sesuo bando savo "Hotmail" ir yra tas pats? |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| stengėsi, kad mate tai pats dar? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dead nešiojamas kompiuteris - no sign of life | david92363 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 8 spalis 2008 08:30 |
| Cant prisijungti!! | bradleyjoes | Virus, Spyware & Security | 26 | 29 sausis 2008 10:12 |
| "Windows Live Sign In | Lukee12 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 18 sausis 2008 17:35 |
| Nepavyko prisijungti prie eBay | Buchanan | Naršyklėms & FTP Klientai | 11 | 9 lapkritis 2007 12:04 |
| Kodėl aš negaliu prisijungti ...? | markmac5 | Naršyklėms & FTP Klientai | 3 | 23 spalis 2007 03:59 |
| Temos įrankiai | |
| |