mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > E-pasts, VoIP & IP Discussion

Register

Help! Es nevaru parakstīt manā Hotmail.

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 27, 2009, 12:16
Loceklis

Default Help! Es nevaru parakstīt manā Hotmail.

Hi kaut kas dīvains notiek un daži palīdzība nepieciešama. Es tikko mēģināju atvērt Hotmail un varu parakstīt in fine. Bet kad kādreiz mēģinu atvērt kaut ko tā vienkārši teikts, ka "loading". Es centos kā konsultējas ar draugiem, lai lejupielādētu mozzilla. ka didn't darbu. Tad es mēģināju iet caur "Opera"

Nekas nenotiek. kādi ieteikumi, lūdzu

Thank You Tony
Old Janvāris 27, 2009, 12:18
Administrator Group

Līdzīgi kā tas varētu būt problēmas ar Hotmail vietā, nevis datora, es arī tā 24st un redzētu, vai tā joprojām pastāv. Pieteikšanās problēmas ar Hotmail rodas bieži, īpaši pie maksimuma laikā.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Janvāris 27, 2009, 13:01
Loceklis

Nav draugs sorry i aizmirsa pieminēt ir happeining tagad 2 dienas

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Līdzīgi kā tas varētu būt problēmas ar Hotmail vietā, nevis datora, es arī tā 24st un redzētu, vai tā joprojām pastāv. Pieteikšanās problēmas ar Hotmail rodas bieži, īpaši pie maksimuma laikā.
Old Janvāris 27, 2009, 13:35
Administrator Group

Tas ir tikai Hotmail, kas par citiem e-pastu. Vai jums ir Gmail konts? Izmēģiniet citus.
Old Janvāris 27, 2009, 13:35
Donors Group

Mēģiniet pierakstīties vēlreiz m8 ar ugunsmūra izslēgts (bet dont atstāt to nost), ja varat, ja ugunsmūris ir izslēgts, JŪS nepieciešamību iedziļināties ugunsmūra iestatījumus un atļaut Hotmail vai uzskatīt to par drošu

Dators, kad sita mani šahs
Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing.

Mana sistēma: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI DELUXE
RAM Operatīvā atmiņa:
2gb Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (s):
8800gts o / c
Sound Card:
radošs SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x sony dvd ram drive 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler psu
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
22in widescreen
Operating System (s):
xp pro
Old Janvāris 27, 2009, 13:40
Administrator Group

Katru mēnesi vai tā Virgin ir jautājumi manā apgabalā, un es nevaru saņemt kurjers, Hotmail vai citu drošu datu apmaiņas vietnes. Parasti šāda veida barību mājas lapā tas ir pašu vai jūsu ISP un normall iet prom 24-48hrs. Tas ir, ja tas ir tikai šajā teritorijā, ja tas ir citiem tas ir vairāk likly būt jūsu datorā. Let us know.
Old Janvāris 27, 2009, 13:59
Donors Group

Vai esat pamēģinājuši vairāk nekā viens Hotmail konta?
Old Janvāris 28, 2009, 12:48
Loceklis

Jā mate. Esmu mēģinājis mana māsa izmēģināt savu Hotmail konta un tas pats?
Old Janvāris 28, 2009, 12:50
Loceklis

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Katru mēnesi vai tā Virgin ir jautājumi manā apgabalā, un es nevaru saņemt kurjers, Hotmail vai citu drošu datu apmaiņas vietnes. Parasti šāda veida barību mājas lapā tas ir pašu vai jūsu ISP un normall iet prom 24-48hrs. Tas ir, ja tas ir tikai šajā teritorijā, ja tas ir citiem tas ir vairāk likly būt jūsu datorā. Let us know.
arī mana māsa cant pat pierakstīšanos Man ir ieslēgts firewall off, kā arī un joprojām ir tāds pats. Vai ir kaut kas cits?
Old Janvāris 28, 2009, 12:50
Loceklis

Quote:
Originally Posted by redden137 View Post
Mēģiniet pierakstīties vēlreiz m8 ar ugunsmūra izslēgts (bet dont atstāt to nost), ja varat, ja ugunsmūris ir izslēgts, JŪS nepieciešamību iedziļināties ugunsmūra iestatījumus un atļaut Hotmail vai uzskatīt to par drošu
mēģinājis, mate ir pats vēl?
Reply

Register

Bookmarks