![]() |
|
| |||
| |||
| Hi kaut kas dīvains notiek un daži palīdzība nepieciešama. Es tikko mēģināju atvērt Hotmail un varu parakstīt in fine. Bet kad kādreiz mēģinu atvērt kaut ko tā vienkārši teikts, ka "loading". Es centos kā konsultējas ar draugiem, lai lejupielādētu mozzilla. ka didn't darbu. Tad es mēģināju iet caur "Opera" Nekas nenotiek. kādi ieteikumi, lūdzu Thank You Tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Līdzīgi kā tas varētu būt problēmas ar Hotmail vietā, nevis datora, es arī tā 24st un redzētu, vai tā joprojām pastāv. Pieteikšanās problēmas ar Hotmail rodas bieži, īpaši pie maksimuma laikā.
| |||
| |||
| Nav draugs sorry i aizmirsa pieminēt ir happeining tagad 2 dienas |
|
| |||
| |||
| Tas ir tikai Hotmail, kas par citiem e-pastu. Vai jums ir Gmail konts? Izmēģiniet citus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģiniet pierakstīties vēlreiz m8 ar ugunsmūra izslēgts (bet dont atstāt to nost), ja varat, ja ugunsmūris ir izslēgts, JŪS nepieciešamību iedziļināties ugunsmūra iestatījumus un atļaut Hotmail vai uzskatīt to par drošu
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Katru mēnesi vai tā Virgin ir jautājumi manā apgabalā, un es nevaru saņemt kurjers, Hotmail vai citu drošu datu apmaiņas vietnes. Parasti šāda veida barību mājas lapā tas ir pašu vai jūsu ISP un normall iet prom 24-48hrs. Tas ir, ja tas ir tikai šajā teritorijā, ja tas ir citiem tas ir vairāk likly būt jūsu datorā. Let us know. |
|
| |||
| |||
| Vai esat pamēģinājuši vairāk nekā viens Hotmail konta? |
|
| |||
| |||
| Jā mate. Esmu mēģinājis mana māsa izmēģināt savu Hotmail konta un tas pats? |
|
| |||
| |||
| Quote: