![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max ceva ciudat se întâmplă şi de ajutor necesar. Am încercat doar să deschidă Hotmail şi am putea să se înregistreze în regulă. Dar când tot încerc să-l deschid nimic doar state "încărcare". Am încercat ca sfătuiţi de un prieten pentru a descărca mozzilla. didnt că locul de muncă. Am încercat apoi să treacă prin "Opera" Nu se întâmplă nimic. sugestii vă rugăm să Thank You Tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sună ca şi cum ar putea fi o problemă cu site-ul Hotmail, mai degrabă decât pe PC, mi-ar da 24Hrs şi a vedea dacă acesta încă mai exista. Semnarea în probleme cu Hotmail sunt comune, mai ales la ora de vârf.
| |||
| |||
| Nu prietene Îmi pare rău că am uitat să menţioneze acest lucru a fost happeining acum 2 zile |
|
| |||
| |||
| Este doar hotmail, ce despre alte e-mail. Aveţi un cont Gmail? Încercaţi altele. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Încercaţi să vă înregistraţi din nou M8 cu firewall oprit (dont dar lasă-l jos), dacă poţi, atunci când este în afara firewall, youll nevoie pentru a merge în setările de firewall şi permite hotmail sau trata-o ca sigur
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| In fiecare luna sau aşa Virgine au probleme de la mine în zonă şi nu pot primi messenger, Hotmail sau alte site-uri securizate. În mod normal, acest tip de lucruri este site-ul web este auto sau furnizorul de servicii Internet şi normall merge departe în 24-48hrs. Asta e, dacă este doar faptul că site-ul, în cazul în care acesta a altora este mai likly să fie PC-ul. Anunţaţi-ne. |
|
| |||
| |||
| Aţi încercat mai apoi un cont Hotmail? |
|
| |||
| |||
| Da amice. Am încercat-o pe sora mea să încerce să-i cont Hotmail şi este la fel? |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| încercat că colega este aceeaşi în continuare? |