![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj niečo divného deje a niektoré potrebné pomôcť. Práve som sa snažil otvoriť hotmail a som schopný podpísať v pohodě. Ale niekedy, keď sa snažím otvoriť čokoľvek len uvádza, že "naloženie". Snažil som sa, ako radí priateľovi sťahovať mozzilla. aby didnt práce. I potom sa snažil prejsť "opera" Nic sa nedeje. nejaké návrhy, prosím Ďakujeme Tony |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to, ako by mohol byť problém s hotmail miesta, ako PC, já bych jí 24hrs a uvidíme, či to ešte existuje. Problémy s prihlásením hotmail sú časté, najmä v čase vrcholu.
| |||
| |||
| No promiň kamaráde, zabudol som spomenúť to bolo happeining teraz za 2 dni |
|
| |||
| |||
| Je to len hotmail, čo ostatné email. Máte Gmail účet? Skúste iné. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste sa prihlásiť znova M8 s vaším firewall vypnutý (ale dont dovolenky ho), ak môžete, ak firewall je vypnutý, youll musieť ísť do nastavení firewallu a umožniť hotmail alebo liečiť ako bezpečné
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Každý mesiac tak Panny mať problémy vo svojej oblasti a I can't get messenger hotmail alebo iné zabezpečené stránky. Obvykle tento druh je vďaka webovej stránky je to samostatne alebo váš ISP a normally jede dál v 24-48hrs. To je, ak je to len, že stránky, ak je to iné je to viac likly k počítaču. Dajte nám vedieť. |
|
| |||
| |||
| Už ste vyskúšali viac ako jeden hotmail účet? |
|
| |||
| |||
| Áno mate. Som sa pokúsil moja sestra sa pokúsiť ju hotmail účet a je rovnaká? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| vyskúšali, že dôstojník je stále rovnaká? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Mŕtvy notebook - žiadne známky života | david92363 | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 8. októbra 2008 08:30 |
| Cant prihlásiť! | bradleyjoes | Virus, spyware a bezpečnosť | 26 | 29. januára 2008 10:12 |
| Windows Live Prihlásiť | Lukee12 | Operačné systémy Windows | 3 | 18. január 2008 17:35 |
| Nedá sa prihlásiť do eBay | Buchanan | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 11 | 9. novembra 2007 12:04 |
| Prečo sa nemôžem prihlásiť ...? | markmac5 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 23. októbra 2007 03:59 |
| Thread Tools | |
| |