мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Хелп! Не могу се пријавити на моје Хотмаил.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. Мар 2009, 12:16
Мембер Гроуп

Default Хелп! Не могу се пријавити на моје Хотмаил.

Бок нешто чудно се дешава и код неких помоћ потребна. Имам праведан суђен отворити Хотмаил и сам моћи пријавити у реду. Али кад сам икада покушате отворити било што га држава само "лоадинг". Покушао сам као помоћ пријатељу скидати моззилла. да није посао. Ја покушао да прође кроз "Опера"

Не дешава се ништа. било какве сугестије молим

Хвала Тоны
Old 27. Мар 2009, 12:18
Администратор Гроуп

Звучи као да би могао бити проблем са Хотмаил мјесту радије него своје рачунар, ја бих му дати 24Хрс и видети ако то још постоји. Пријављивање у проблемима са Хотмаил уобичајени, посебно на врх времена.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 27. Мар 2009, 13:01
Мембер Гроуп

Не пријатељ пожали сам заборавио напоменути да је то хаппеининг ме за 2 дана

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Даве Хыбрид View Post
Звучи као да би могао бити проблем са Хотмаил мјесту радије него своје рачунар, ја бих му дати 24Хрс и видети ако то још постоји. Пријављивање у проблемима са Хотмаил уобичајени, посебно на врх времена.
Old 27. Мар 2009, 13:35
Администратор Гроуп

Да ли је то само Хотмаил, што је са другим е-поште. Да ли имате Гмаил налог? Покушај други.
Old 27. Мар 2009, 13:35
Донаторска Група

Покушајте поново м8 пријавите се са својим фиреуалл искључен (али не напустите офф) ако може, када је фиреуалл офф, ыоулл треба ући у фиреуалл подешавања и допустити Хотмаил или гозба Интернет као сигуран

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 27. Мар 2009, 13:40
Администратор Гроуп

Сваки месец или тако Девице имају проблема у мом подручју и не могу добити гласника, Хотмаил или другим сигурним уеб страницама. Обично ту врсту ствари је уебсите то самостално или ваш ИСП нормалл и иде даље у 24-48хрс. То је, ако га је само том месту, ако је то други је да се више ликлы рачунару. Јавите нам.
Old 27 јан 2009, 13:59
Донаторска Група

Јесте ли покушао Хотмаил више од једног корисничког рачуна?
Old 28. Мар 2009, 12:48
Мембер Гроуп

Да другарица. Покушао сам да моја сестра јој пробати Хотмаил налог и да је исто?
Old 28. Мар 2009, 12:50
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Даве Хыбрид View Post
Сваки месец или тако Девице имају проблема у мом подручју и не могу добити гласника, Хотмаил или другим сигурним уеб страницама. Обично ту врсту ствари је уебсите то самостално или ваш ИСП нормалл и иде даље у 24-48хрс. То је, ако га је само том месту, ако је то други је да се више ликлы рачунару. Јавите нам.
и моја сестра цант чак пријавите сам окренуо фиреуалл офф као и још увек је исти. Има ли било што друго?
Old 28. Мар 2009, 12:50
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы редден137 View Post
Покушајте поново м8 пријавите се са својим фиреуалл искључен (али не напустите офф) ако може, када је фиреуалл офф, ыоулл треба ући у фиреуалл подешавања и допустити Хотмаил или гозба Интернет као сигуран
покушао да другарица је иста још увек?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Деад лаптоп - без знака живота давид92363 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 4 8 октобар 2008 08:30
Цант пријавите се! брадлеыјоес Вирус, Спыуаре и безбедност 26 29 јануар 2008 10:12
Уиндоус Ливе Сигн Ин Лукее12 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 18 јануар 2008 17:35
Не можете пријавити на ебаы Буцханан Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 11 9 новембар 2007 12:04
Зашто не могу да пријавите се ...? маркмац5 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 3 23 октобар 2007 03:59
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц