az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma

Register

Yardım! Ben benim Hotmail giriş yapamıyorum.

Reply

Konu Araçları
Old 27 Ocak 2009, 12:16
Üye Grubu

Default Yardım! Ben benim Hotmail giriş yapamıyorum.

Merhaba bir garip yardım ve gerekli olacaktır. Sadece Hotmail açmak ve hassas giriş yapabilirsiniz: am çalıştılar. Ama hiç Ben sadece devletler "yükleme şey açık" deneyin. Gibi indirmek mozzilla bir arkadaşı tarafından tavsiye çalıştı. o didnt work. Daha sonra "Opera ile gitmek" çalıştı

Hiçbir şey olmaz. herhangi bir öneri lütfen

Tony Thank You
Old 27 Ocak 2009, 12:18
Yönetici Grubu

Gibi Hotmail sitesini yerine PC ile bir sorun olabilir, ben 24hrs verecek Sesler ve görmek eğer hala var. Hotmail ile sorunlara İmza, tepe zaman özellikle sık görülür.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27 Ocak 2009, 13:01
Üye Grubu

Hayır dostum üzgünüm Bu artık 2 gün happeining olmuştur belirtmeyi unutmuşum

Alıntı:
Originally Posted by Dave Hibrid View Post
Gibi Hotmail sitesini yerine PC ile bir sorun olabilir, ben 24hrs verecek Sesler ve görmek eğer hala var. Hotmail ile sorunlara İmza, tepe zaman özellikle sık görülür.
Old 27 Ocak 2009, 13:35
Yönetici Grubu

Sadece başka bir e-posta ne hotmail, Is it. Gmail hesabınız var mı? Diğerleri deneyin.
Old 27 Ocak 2009, 13:35
Bağış Grubu

Tekrar M8 için güvenlik duvarı ile giriş çalışın eğer için bir güvenlik duvarı kapalı, youll gereken güvenlik duvarı ayarlarınızı incelemek ve Hotmail veya tedavi olarak güvenli sağlamasıdır (ama bırakınca) dont kapalı

Bir bilgisayar bir satranç beni yendi
Ama tekme boks bana hiç maç oldu.

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 27 Ocak 2009, 13:40
Yönetici Grubu

Benim alanında Her ay kadar Virgin sorunları var ve ben, Hotmail ya da diğer sitelerin güvenli mesajlaşma elde edemezsiniz. Normalde şeyler bu tür bir web sitesi bu kadar kendine veya ISS'nizin ve normall uzak giderse 24-48hrs. Eğer sadece bu sitede, eğer daha likly's diğerleri's PC's to be That's. Bize bildirin.
Old 27 Ocak 2009, 13:59
Bağış Grubu

Birden fazla Hotmail hesabı denediniz mi?
Old 28 Ocak 2009, 12:48
Üye Grubu

Evet dostum. Onu Hotmail hesabı denemek için ablam denedi ve aynı mı?
Old 28 Ocak 2009, 12:50
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Dave Hibrid View Post
Benim alanında Her ay kadar Virgin sorunları var ve ben, Hotmail ya da diğer sitelerin güvenli mesajlaşma elde edemezsiniz. Normalde şeyler bu tür bir web sitesi bu kadar kendine veya ISS'nizin ve normall uzak giderse 24-48hrs. Eğer sadece bu sitede, eğer daha likly's diğerleri's PC's to be That's. Bize bildirin.
iyi ablam cant bile oturum açın ben de güvenlik duvarı kapalı ve hala aynı. Başka birşey var mı?
Old 28 Ocak 2009, 12:50
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by redden137 View Post
Tekrar M8 için güvenlik duvarı ile giriş çalışın eğer için bir güvenlik duvarı kapalı, youll gereken güvenlik duvarı ayarlarınızı incelemek ve Hotmail veya tedavi olarak güvenli sağlamasıdır (ama bırakınca) dont kapalı
Bu dostum çabaladığım hala aynı mı?
Reply

Register

Bookmarks