![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba bir garip yardım ve gerekli olacaktır. Sadece Hotmail açmak ve hassas giriş yapabilirsiniz: am çalıştılar. Ama hiç Ben sadece devletler "yükleme şey açık" deneyin. Gibi indirmek mozzilla bir arkadaşı tarafından tavsiye çalıştı. o didnt work. Daha sonra "Opera ile gitmek" çalıştı Hiçbir şey olmaz. herhangi bir öneri lütfen Tony Thank You |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gibi Hotmail sitesini yerine PC ile bir sorun olabilir, ben 24hrs verecek Sesler ve görmek eğer hala var. Hotmail ile sorunlara İmza, tepe zaman özellikle sık görülür.
| |||
| |||
| Hayır dostum üzgünüm Bu artık 2 gün happeining olmuştur belirtmeyi unutmuşum |
|
| |||
| |||
| Sadece başka bir e-posta ne hotmail, Is it. Gmail hesabınız var mı? Diğerleri deneyin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tekrar M8 için güvenlik duvarı ile giriş çalışın eğer için bir güvenlik duvarı kapalı, youll gereken güvenlik duvarı ayarlarınızı incelemek ve Hotmail veya tedavi olarak güvenli sağlamasıdır (ama bırakınca) dont kapalı
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Benim alanında Her ay kadar Virgin sorunları var ve ben, Hotmail ya da diğer sitelerin güvenli mesajlaşma elde edemezsiniz. Normalde şeyler bu tür bir web sitesi bu kadar kendine veya ISS'nizin ve normall uzak giderse 24-48hrs. Eğer sadece bu sitede, eğer daha likly's diğerleri's PC's to be That's. Bize bildirin. |
|
| |||
| |||
| Birden fazla Hotmail hesabı denediniz mi? |
|
| |||
| |||
| Evet dostum. Onu Hotmail hesabı denemek için ablam denedi ve aynı mı? |
|
| |||
| |||
| Alıntı: