менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Допоможіть! Я не можу увійти до свого Hotmail.

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 січня 2009, 12:16
Член групи

Default Допоможіть! Я не можу увійти до свого Hotmail.

Привіт щось дивне відбувається, і деяку допомога необхідна. Я просто спробував відкрити Hotmail і можу увійти в порядку. Але якщо коли-небудь я намагаюся відкрити все, що тільки держави "Завантаження". Я намагався як повідомив помічник завантажити mozzilla. що didn't роботи. Тоді я спробував пройти через "Опера"

Нічого не відбувається. будь-які пропозиції, будь ласка

Спасибо Тоні
Old 27 січня 2009, 12:18
Адміністратор групи

Схоже, це може бути проблема з сайту Hotmail, а не комп'ютер, я б віддав його 24HRS і подивитися, якщо вона ще існує. Підписання в задачах з Hotmail є звичайним явищем, особливо в піковий час.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 27 січня 2009, 13:01
Член групи

Ні Buddy шкода, що я забув згадати про це було happeining тепер за 2 дня

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Схоже, це може бути проблема з сайту Hotmail, а не комп'ютер, я б віддав його 24HRS і подивитися, якщо вона ще існує. Підписання в задачах з Hotmail є звичайним явищем, особливо в піковий час.
Old 27 січня 2009, 13:35
Адміністратор групи

Це просто Hotmail, як щодо інших електронної пошти. У вас є акаунт Gmail? Спробуйте інші.
Old 27 січня 2009, 13:35
Донор групи

Спробуйте зареєструватися знову M8 з брандмауер відключений (але Dont Leave It Off), якщо ви можете, коли брандмауер відключений, Youll потрібно йти в настройки брандмауера та дозволити Hotmail або розглядати його як безпечний

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 27 січня 2009, 13:40
Адміністратор групи

Кожен місяць або близько того Богородиці є проблеми у своїй області, і я не можу отримати Messenger, Hotmail або інші безпечні місця. Зазвичай цей тип матеріалу представляє собою сайт він себе або постачальника послуг Інтернету та normall йде у 24-48 годин. От якщо це тільки цей сайт, якщо він і інші, це більше likly бути вашим комп'ютером. Дайте нам знати.
Old 27 січня 2009, 13:59
Донор групи

Ви пробували більш ніж одного облікового запису Hotmail?
Old 28 січня 2009, 12:48
Член групи

Так Mate. Я намагався зробити все сестри, щоб спробувати її облікового запису Hotmail, і таким же чином?
Old 28 січня 2009, 12:50
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Кожен місяць або близько того Богородиці є проблеми у своїй області, і я не можу отримати Messenger, Hotmail або інші безпечні місця. Зазвичай цей тип матеріалу представляє собою сайт він себе або постачальника послуг Інтернету та normall йде у 24-48 годин. От якщо це тільки цей сайт, якщо він і інші, це більше likly бути вашим комп'ютером. Дайте нам знати.
а сестра нахиляє навіть увійти в систему я повернув від брандмауера, а також і всі ті ж. Є що-небудь ще?
Old 28 січня 2009, 12:50
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав redden137 View Post
Спробуйте зареєструватися знову M8 з брандмауер відключений (але Dont Leave It Off), якщо ви можете, коли брандмауер відключений, Youll потрібно йти в настройки брандмауера та дозволити Hotmail або розглядати його як безпечний
Мати намагалася що те ж саме до цих пір?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.