![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт щось дивне відбувається, і деяку допомога необхідна. Я просто спробував відкрити Hotmail і можу увійти в порядку. Але якщо коли-небудь я намагаюся відкрити все, що тільки держави "Завантаження". Я намагався як повідомив помічник завантажити mozzilla. що didn't роботи. Тоді я спробував пройти через "Опера" Нічого не відбувається. будь-які пропозиції, будь ласка Спасибо Тоні |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, це може бути проблема з сайту Hotmail, а не комп'ютер, я б віддав його 24HRS і подивитися, якщо вона ще існує. Підписання в задачах з Hotmail є звичайним явищем, особливо в піковий час.
| |||
| |||
| Ні Buddy шкода, що я забув згадати про це було happeining тепер за 2 дня |
|
| |||
| |||
| Це просто Hotmail, як щодо інших електронної пошти. У вас є акаунт Gmail? Спробуйте інші. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте зареєструватися знову M8 з брандмауер відключений (але Dont Leave It Off), якщо ви можете, коли брандмауер відключений, Youll потрібно йти в настройки брандмауера та дозволити Hotmail або розглядати його як безпечний
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Кожен місяць або близько того Богородиці є проблеми у своїй області, і я не можу отримати Messenger, Hotmail або інші безпечні місця. Зазвичай цей тип матеріалу представляє собою сайт він себе або постачальника послуг Інтернету та normall йде у 24-48 годин. От якщо це тільки цей сайт, якщо він і інші, це більше likly бути вашим комп'ютером. Дайте нам знати. |
|
| |||
| |||
| Ви пробували більш ніж одного облікового запису Hotmail? |
|
| |||
| |||
| Так Mate. Я намагався зробити все сестри, щоб спробувати її облікового запису Hotmail, і таким же чином? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Мати намагалася що те ж саме до цих пір? |