![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моля някой да ме посъветва, че неотдавна изпрати имейл до т.нар приятел със снимки към тях. А съобщението се върна да ми кажеш, че са били spammed и поставено на черен списък! Бях малко шокирани и когато споменах, че за моите приятели съпруг на Skype бях казал, че техните имейл бе не работи поради тях се движат в къщата. Това звучи доста съмнителни за мен така че те да са физически ме на черния като спам това да се случи, или може да се случи поради това им се движат в къщата? Мислех, че вашият имейл адрес все още работи, дори ако сте в движение, тъй като можете да имате достъп до него от никъде. Аз само питам, така че аз знам резултата и да се спре опитвате да се свържете с тях, ако те DONT искаш да. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво е точно съобщението, което получи? и от какъв имейл адрес?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз мисля, че може да се приема, че abit лично Какво точно спам беше като Фил поиска, този добър дава далеч по отношение на това дали те са били hacked или не, искам да кажа, без самите те биха могли да забележи има вирус изпраща множество имейли, това се случва с много от моите приятели но си прав, защо си електронната поща не работи поради преместване къща, Не знам
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за да се върнеш при мен, аз съм като него малко лично, защото аз похарчени Нова година с тях в Амстердам, така беше малко miffed. Аз предполагам, ако е била spammed че все още ще се появи в тяхната система за електронна поща, спам, но в раздела, ако те имат по един. Моля, вижте по-долу за точното съобщение, минус имейл адрес и ПР: За съжаление, ние не успяхме да достави вашето съобщение на следния адрес. Дистанционно домакин заяви: 548 Вашият IP в момента е, изброени в SpamFilter ISP на Разпределени черен списък. Моля, вижте http://www.logsat.com/SFDB/why.asp за подробности. [ТЯЛО] Между другото, аз влезли в системата за посочените по-горе и тя каза, че не можа да ми кажеш защо са били пуснати на спам. Аз използвани, за да може да изпрати имейл на адреса си за да няма проблем и аз също се опита изпращането ми имейли без снимки, в случай че те са твърде големи! Благодарности SisBal |
|
| |||
| |||
| Аз ви чета неправилно съобщението, преди си мислех U означаваше, че те изпраща спам нали така основно сте били маркирани като спам Аз не мисля, че е направено нарочно от приятелите си, така ID по-спокойно, да се работи над тези неща, не е здравословно свържете с вашия Интернет доставчик и те ще ви премахне от черния списък, в зависимост от връзката ви даде. Im не сигурен дали спам филтър е предназначен за вашия Интернет доставчик или приятелите си, звучи като нейните твое така че вашите приятели най-вероятно не са запознати дори това се случва, освен ако не сте каза: но по-спокойно, една стъпка в даден момент скокове до заключения само ще възрастта нас
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Четири колела костюм наречен Джина. | Алекс | Изключено Тема Дискусия | 5 | 17 Юни 2008 00:26 |
| Какво е, че се обади? | MySlowQuietLife | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 11 | 8 февруари 2008 03:26 |
| Аз съм направи ход на изискуемия хакерски | cheesepuff | Изключено Тема Дискусия | 11 | 2-ро Фев 2008 00:57 |
| Scholastic ми се обади за Хари Потър | dbuske | Изключено Тема Дискусия | 1 | 18 Юли 2007 09:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |