![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Prosím můžete mi někdo poradit, jsem nedávno poslal e-mail na tzv. přítel s fotografiemi v příloze. A zpráva se vrátil říkal mi, že jsem byl nevyžádanou poštou a dát na černou listinu! Byl jsem trochu šokován, a když jsem se zmínil, je to můj manžel, přátelé na skype mi bylo řečeno, že jejich e-mailové nefungovalo kvůli jejich stěhování. To zní trochu podezření na mě tak, že fyzicky mě na černou listinu jako spam pro to, nebo se to mohlo stát kvůli nim stěhování? Myslel jsem, že vaše e-mailová adresa dosud pracoval, i když jste na cestách, neboť k němu máte přístup odkudkoliv. Já jsem pouze dotazem tak, že vím, o skóre a snaží zastavit email nich, pokud dont want me to. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co bylo přesnou zprávu, kterou jste obdržel? a co e-mailovou adresu?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím si, že je možné jej užívat abit osobně Přesný spam, co to bylo, jako phil požádal, to je dobré dát pryč, zda byly mrzačeni nebo ne, myslím, že by mohly samy o sobě, aniž si uvědomil virus rozesláním více e-mailů, to se stává pro mnoho mých přátel ale máte pravdu, proč se jejich e-mailové nepracuje z důvodu stěhování, i dont vědět
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Díky za dostává zpět ke mně, Beru to trochu osobně, protože jsem strávil na Nový rok se s nimi v Amsterodamu, aby byl trochu uražený. Myslím, že kdyby to byla nevyžádanou poštou by to ještě objeví v jejich systému e-mailem, ale ve spam, pokud se jedna. Níže naleznete přesné zprávy, minus e-mailovou adresu a IP: Je nám líto, ale nebyli schopni svou zprávu na adresu. Vzdáleného hostitele uvedl: 548 Vaše IP je v současné době uvedeny v SpamFilter ISP Distribuované Blacklist. Podívejte se prosím http://www.logsat.com/SFDB/why.asp podrobnosti. [BODY] Mimochodem, mám přihlásit na výše uvedené a to řekla, že nemohla mi říct, proč byl kladen na spam. Použil jsem to mohli poslat e-mailem na jejich adresu a žádný problém jsem se také pokusil odesílání e-mailů bez mé fotky, v případě, že byly příliš velké! Díky SisBal |
|
| |||
| |||
| nesprávně přečíst i vy zprávy před i myšlení u znamenalo, že vás poslal spam Právo takže v podstatě jste byl označen jako spam Nemyslím si, že to bylo schválně, které svým kamarádům id tak to brát s nadhledem, jak se pracuje se přes takové věci není zdravé kontaktujte svého ISP a budou vám odstraní z černé na odkaz, který se vám dal. im nejsou jisti, zda je spam filtr pro váš ISP nebo vaše přátele, zvuky, stejně jako její vy tak vaši přátelé s největší pravděpodobností ani nejsou vědomi tohoto děje, pokud jste si řekl: ale to brát s nadhledem, jeden krok v době, skákání na závěry pouze věk nás
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |