μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > E-mail, IM & VoIP Συζήτηση

Register

Βοήθεια, έχω spammed από το λεγόμενο φίλο!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Φεβρουαρίου 2008, 22:47
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια, έχω spammed από το λεγόμενο φίλο!

Παρακαλώ μπορεί κάποιος συμβουλές μου, απέστειλε πρόσφατα ένα email με το λεγόμενο φίλος με φωτογραφίες που επισυνάπτονται.

Ένα μήνυμα επέστρεψαν λέγοντάς μου ότι μου είχαν spammed και να τεθεί σε μαύρη λίστα! Ήμουν λίγο σοκαρισμένος και όταν ανέφερα αυτό στους φίλους μου για skype σύζυγός μου είπαν ότι τα email δεν ήταν λόγω της εργασίας τους που διακινούνται σπίτι.

Αυτό ακούγεται λίγο ύποπτο για μένα το ίδιο θα πρέπει να τεθεί φυσική μου σε μια μαύρη λίστα ως spam για να συμβεί αυτό, ή θα μπορούσε να συμβεί αυτό οφείλεται σε αυτούς που διακινούνται σπίτι; Σκέφτηκα την ηλεκτρονική σας διεύθυνση εξακολουθεί να εργαστεί ακόμα και αν είναι σε εξέλιξη, επειδή μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε.

Είμαι μόνο ζητώντας έτσι ώστε να ξέρω το σκορ και να σταματήσουμε να προσπαθούμε να το email τους εάν θέλουν dont μου.

Ευχαριστώ
Old 12ης Φεβρουαρίου 2008, 02:40
Ομάδα Δωρητών

Ποιο ήταν το μήνυμα που λάβατε; και από ποια διεύθυνση email;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 12 Φεβρουαρίου 2008, 03:58
Ομάδα Δωρητών

Νομίζω ότι μπορεί να σας παίρνετε προσωπικά abit

spam τι ακριβώς ήταν αυτό, όπως ζήτησε ο Phil, thats δώσετε μια καλή ως προς το αν έχουν ή δεν hacked, εννοώ οι ίδιοι θα μπορούσαν να διαπιστώνουν, χωρίς να έχει ιό στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμβαίνει σε πολλούς από τους φίλους μου

αλλά έχετε δίκιο, γιατί το email τους δεν λειτουργεί λόγω μετακομίζει, i dont ξέρτε

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 12 Φεβρουαρίου 2008, 05:31
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστούμε για την επανάκτηση σε εμένα, είμαι λαμβάνοντας είναι λίγο προσωπικά, επειδή το νέο έτος που πέρασα μαζί τους στο Αμστερνταμ, ώστε ήταν λίγο miffed. Φαντάζομαι αν ήταν spammed ότι θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στο σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, αλλά στο τμήμα spam εφόσον έχουν μία.

Παρακαλώ δείτε παρακάτω για το ακριβές μήνυμα, μείον και IP διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Λυπούμαστε, αλλά ήταν σε θέση να παραδώσει το μήνυμα σας στην παρακάτω διεύθυνση.

Απομακρυσμένη υποδοχής δήλωσε: 548 IP σας είναι επί του παρόντος απαριθμούνται στην SpamFilter ISP της Κατανεμημένου Μαύρος. Παρακαλούμε δείτε http://www.logsat.com/SFDB/why.asp για λεπτομέρειες. [ΣΩΜΑ]

Παρεμπιπτόντως, συνδεδεμένοι με τα ανωτέρω, και δήλωσε ότι δεν μπορούσε να μου πει γιατί είχε τεθεί σε spam. Θα χρησιμοποιηθεί για να είναι σε θέση να στείλετε email στην διεύθυνση για να τους δεν υπάρχει πρόβλημα και θα προσπαθήσει επίσης να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να μου τις φωτογραφίες σε περίπτωση που ήταν πολύ μεγάλο!

Ευχαριστώ

SisBal
Old 12 Φεβρουαρίου 2008, 06:16
Ομάδα Δωρητών

i εσφαλμενώς μήνυμα σας πριν Νόμιζα u σήμαινε ότι σας έστειλε spam

δικαίωμα τόσο βασικά έχετε χαρακτηρίσθηκε ως ανεπιθύμητη

Δεν νομίζω ότι έγινε σκοπίμως από τους φίλους σας έτσι id το μαλακό, μέχρι να εργαστεί πάνω από αυτά τα πράγματα δεν είναι υγιές

επικοινωνήστε με τον ISP και θα αφαίρεση σας από τη μαύρη λίστα, σύμφωνα με τη σχέση που δώσατε.

im μη βέβαιος εάν το φίλτρο spam είναι για την υπηρεσία παροχής Internet ή τους φίλους σας, ακούγεται σαν τη δική σας, ώστε οι φίλοι σας το πιθανότερο είναι να μην γνωρίζει ακόμη αυτό που συμβαίνει Αν δεν έχετε πει

αλλά το μαλακό, ένα βήμα κάθε φορά άλματα σε συμπεράσματα θα μας ηλικία

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μια τέσσερις τροχούς κοστούμι καλείται Τζίνα. alex Off Topic Συζήτηση 5 17 Ιουν 2008 00:26
Τι είναι αυτό που ονομάζεται; MySlowQuietLife Web Design, Hosting & SEO 11 8η Φεβ 2008 03:26
Είμαι κάνοντας μια κίνηση που ονομάζεται-Hacker cheesepuff Off Topic Συζήτηση 11 2η Φεβ 2008 00:57
Σχολικό κάλεσε μου για Χάρι Πότερ dbuske Off Topic Συζήτηση 1 18 Ιουλ 2007 09:24
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.