![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Παρακαλώ μπορεί κάποιος συμβουλές μου, απέστειλε πρόσφατα ένα email με το λεγόμενο φίλος με φωτογραφίες που επισυνάπτονται. Ένα μήνυμα επέστρεψαν λέγοντάς μου ότι μου είχαν spammed και να τεθεί σε μαύρη λίστα! Ήμουν λίγο σοκαρισμένος και όταν ανέφερα αυτό στους φίλους μου για skype σύζυγός μου είπαν ότι τα email δεν ήταν λόγω της εργασίας τους που διακινούνται σπίτι. Αυτό ακούγεται λίγο ύποπτο για μένα το ίδιο θα πρέπει να τεθεί φυσική μου σε μια μαύρη λίστα ως spam για να συμβεί αυτό, ή θα μπορούσε να συμβεί αυτό οφείλεται σε αυτούς που διακινούνται σπίτι; Σκέφτηκα την ηλεκτρονική σας διεύθυνση εξακολουθεί να εργαστεί ακόμα και αν είναι σε εξέλιξη, επειδή μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε. Είμαι μόνο ζητώντας έτσι ώστε να ξέρω το σκορ και να σταματήσουμε να προσπαθούμε να το email τους εάν θέλουν dont μου. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποιο ήταν το μήνυμα που λάβατε; και από ποια διεύθυνση email;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι μπορεί να σας παίρνετε προσωπικά abit spam τι ακριβώς ήταν αυτό, όπως ζήτησε ο Phil, thats δώσετε μια καλή ως προς το αν έχουν ή δεν hacked, εννοώ οι ίδιοι θα μπορούσαν να διαπιστώνουν, χωρίς να έχει ιό στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμβαίνει σε πολλούς από τους φίλους μου αλλά έχετε δίκιο, γιατί το email τους δεν λειτουργεί λόγω μετακομίζει, i dont ξέρτε
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστούμε για την επανάκτηση σε εμένα, είμαι λαμβάνοντας είναι λίγο προσωπικά, επειδή το νέο έτος που πέρασα μαζί τους στο Αμστερνταμ, ώστε ήταν λίγο miffed. Φαντάζομαι αν ήταν spammed ότι θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στο σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, αλλά στο τμήμα spam εφόσον έχουν μία. Παρακαλώ δείτε παρακάτω για το ακριβές μήνυμα, μείον και IP διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Λυπούμαστε, αλλά ήταν σε θέση να παραδώσει το μήνυμα σας στην παρακάτω διεύθυνση. Απομακρυσμένη υποδοχής δήλωσε: 548 IP σας είναι επί του παρόντος απαριθμούνται στην SpamFilter ISP της Κατανεμημένου Μαύρος. Παρακαλούμε δείτε http://www.logsat.com/SFDB/why.asp για λεπτομέρειες. [ΣΩΜΑ] Παρεμπιπτόντως, συνδεδεμένοι με τα ανωτέρω, και δήλωσε ότι δεν μπορούσε να μου πει γιατί είχε τεθεί σε spam. Θα χρησιμοποιηθεί για να είναι σε θέση να στείλετε email στην διεύθυνση για να τους δεν υπάρχει πρόβλημα και θα προσπαθήσει επίσης να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να μου τις φωτογραφίες σε περίπτωση που ήταν πολύ μεγάλο! Ευχαριστώ SisBal |
|
| |||
| |||
| i εσφαλμενώς μήνυμα σας πριν Νόμιζα u σήμαινε ότι σας έστειλε spam δικαίωμα τόσο βασικά έχετε χαρακτηρίσθηκε ως ανεπιθύμητη Δεν νομίζω ότι έγινε σκοπίμως από τους φίλους σας έτσι id το μαλακό, μέχρι να εργαστεί πάνω από αυτά τα πράγματα δεν είναι υγιές επικοινωνήστε με τον ISP και θα αφαίρεση σας από τη μαύρη λίστα, σύμφωνα με τη σχέση που δώσατε. im μη βέβαιος εάν το φίλτρο spam είναι για την υπηρεσία παροχής Internet ή τους φίλους σας, ακούγεται σαν τη δική σας, ώστε οι φίλοι σας το πιθανότερο είναι να μην γνωρίζει ακόμη αυτό που συμβαίνει Αν δεν έχετε πει αλλά το μαλακό, ένα βήμα κάθε φορά άλματα σε συμπεράσματα θα μας ηλικία
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μια τέσσερις τροχούς κοστούμι καλείται Τζίνα. | alex | Off Topic Συζήτηση | 5 | 17 Ιουν 2008 00:26 |
| Τι είναι αυτό που ονομάζεται; | MySlowQuietLife | Web Design, Hosting & SEO | 11 | 8η Φεβ 2008 03:26 |
| Είμαι κάνοντας μια κίνηση που ονομάζεται-Hacker | cheesepuff | Off Topic Συζήτηση | 11 | 2η Φεβ 2008 00:57 |
| Σχολικό κάλεσε μου για Χάρι Πότερ | dbuske | Off Topic Συζήτηση | 1 | 18 Ιουλ 2007 09:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |