kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Segítség, I've been spammed egy úgynevezett barátom!

Reply

Téma eszközök
Old Február 11, 2008, 22:47
Új tag Csoport

Default Segítség, I've been spammed egy úgynevezett barátom!

Kérem, valaki tanácsot ad nekem, nemrég küldött egy e-mailt, hogy egy úgynevezett barátja képekkel mellékelve.

Egy üzenet jött vissza, mondja nekem, hogy én már spammed, és egy fekete listát! Én egy kicsit sokkolta, és ha már említettem, hogy a barátaim férj a Skype-on azt mondták, hogy az email nem működik, mivel azokat a mozgó ház.

Ez jól hangzik egy kicsit gyanús nekem, így nem igaz, hogy fizikailag fel nekem egy feketelistát a spam, hogy ez megtörténjen, vagy hogy ez megtörténjen, mivel azokat a mozgó ház? Azt gondoltam az e-mail címét is dolgozott, még akkor is, ha a mozgás, mert elérhető bárhonnan.

Én csak azt kérdezi, hogy tudom, az állás, és próbálják megállítani az e-mailre, ha azok dont akarsz.

Köszönöm
Old 12. február 2008, 02:40
Donor Group

Mi volt a pontos üzenetet kapott? és mi az e-mail címe?

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Február 12, 2008, 03:58
Donor Group

Azt hiszem, hogy lehet, hogy személyesen Abit

pontosan mi volt a spam, mint Phil kérte, amit egy jó adnak át, hogy azok csapkodott, akár nem, úgy értem ők maguk is észre, hogy egy vírus küld ki több e-mailt, akkor előfordul, hogy sok barátom

de igazad van, hogy az e-mail miért nem működik, mivel a mozgó ház, i dont know

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old Február 12, 2008, 05:31
Új tag Csoport

Thanks for getting back to me, I am vesz egy kicsit, mert személyesen töltött New Year velük Amszterdamban volt, így egy kicsit miffed. Azt hiszem, ha azt spammed ez még mindig megjelenik az email-rendszert, de a spam szakasz, ha egy van.

Kérjük, olvassa el az alábbi üzenet pontos, mínusz az e-mail címet és IP:

Sajnos, nem tudtuk, hogy az üzenetet a következő címre.

Remote host mondta: 548 Your IP jelenleg felsorolt SpamFilter internetszolgáltató Elosztott Blacklist. Kérjük, http://www.logsat.com/SFDB/why.asp a részletekért. [BODY]

Egyébként én bejelentkezett a fenti, és azt mondta, nem mondja meg, hogy miért került be a spam. Régen tudják, hogy küldjenek e-mail címe van, hogy semmi probléma, és én is próbáltam az én e-mailek küldésére nélkül a képeket, ha azok túl nagy!

Köszönöm

SisBal
Old Február 12, 2008, 06:16
Donor Group

Én rosszul olvas meg az üzenetet, mielőtt azt hittem és azt jelentette, hogy küldött spam

jobbra, úgy alapvetően you've jelölte spam

Nem hiszem, hogy szándékosan tették a barátaid így id take it easy, getting dolgozott ki az ilyen dolgok nem egészséges

forduljunk az ISP és megszünteti akkor a feketelista az a link, te adtad.

im nem biztos, hogy a spam szűrő az ISP vagy a barátok, úgy hangzik, mint a tiéd, így a barátok valószínűleg még csak nem is ismeri ezt az folyik, ha nem is mondta

de nyugodj meg, egy lépéssel egy időben ugrás a következtetéseket csak a kora minket

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A négy kerekes suit nevezett Gina. alex Off Topic Discussion 5 17. június 2008 00:26
Mi az, hogy hívják? MySlowQuietLife Web Design, Hosting & SEO 11 8. február 2008 03:26
Én vagyok az a lépés hívják-Hacker cheesepuff Off Topic Discussion 11 2. február 2008 00:57
Skolasztikus hívott mintegy Harry Potter dbuske Off Topic Discussion 1 18. július 2007 09:24
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.