![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול בבקשה לייעץ לי, אני לאחרונה שלחו דוא"ל ל כך קרא חבר עם תמונות המצורפת. ההודעה חזר אומר לי שיש לי כבר spammed ותשים על רשימה שחורה! הייתי קצת המום ומתי אני הזכיר את זה על הבעל שלי החברים Skype נאמר לי כי הדוא"ל שלהם היה לא עובד בגלל אותם לזוז מהבית. זה נשמע קצת חשוד לי כל כך האם הם צריכים לשים אותי פיזית לאסור על כדואר זבל זה קרה, או זה יכול לקרות עקב אותם לזוז מהבית? חשבתי את כתובת הדוא"ל שלך עדיין עובד גם אם הן בתנועה, כי אתה יכול לגשת אליו מכל מקום. אני רק שואלת כי אני כל כך יודע את הציון ולהפסיק לנסות דוא"ל dont אותם אם הם רוצים אותי. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה היה בדיוק את ההודעה שקיבלת? וכן מה כתובת הדוא"ל?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שאתה יכול להיות abit לוקח את זה אישית מה זה היה בדיוק כמו דואר זבל פיל שאל, זה טוב בתור כדי לתת במתנה אם הם היו hacked או לא, אני מתכוון שהם עצמם יכולים בלי noticing וירוס יש לשלוח את מספר הודעות הדוא"ל, זה קורה הרבה של החברים שלי אבל אתה צודק, למה הדוא"ל שלהם אינה פועלת עקב זז מהבית, אני יודע dont
|
| |||
| |||
| Thanks for getting back to אותי, אני לוקח את זה קצת באופן אישי כי אני ביליתי את השנה החדשה עם אותם באמסטרדם כך היה קצת miffed. אני משער שאם זה היה spammed זה עדיין מופיע בהודעת הדוא"ל המערכת, אבל את החלק זבל אם יש להם אחד. ראה בהמשך את בדיוק את ההודעה, מינוס IP כתובת דוא"ל: מצטערים, לא הצלחנו למסור את ההודעה לכתובת הבאה. מארח מרוחק אמר: 548 IP שלך נמצא כעת ברשימה SpamFilter ספק שירותי האינטרנט של Distributed השחורה. ראה http://www.logsat.com/SFDB/why.asp לפרטים נוספים. [BODY] אגב, אני מחובר אל מעל והוא אמר שהם לא יכול להגיד לי למה זה היה להוציא זבל. אני היה אמור להיות מסוגל לשלוח דוא"ל של הכתובות שלהם אין שום בעיה ואני גם ניסה לשלוח לי הודעות דוא"ל ללא תמונות במקרה הם היו יותר מדי גדול! תודה SisBal |
|
| |||
| |||
| אני misread לך הודעה לפני חשבתי U התכוון הם שלחו לך דואר זבל אז אתה בעצם הזכות כבר המסומנות כדואר זבל אני לא חושב שזה נעשה בכוונה על ידי כך מזהה את החברים שלך, קח את זה בקלות, עובד מקבל את פני הדברים הוא לא כזה בריא צור קשר עם ספק שירותי האינטרנט שלך והם תסיר ממך את שחורה לפי הקישור שנתת. IM לא בטוח אם הוא מסנן דואר זבל של ספק שירותי האינטרנט שלך או את החברים שלך, נשמע את החברים שלכם, כך שרוב הסיכויים הם אפילו לא מודעים לכך שזה קורה, אלא אם כן כבר אמר אבל לאט לאט, צעד אחד בכל פעם כדי לקפוץ למסקנות רק בגיל לנו
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ארבע wheeled חליפה המכונה ג 'ינה. | אלכס | דיון Off topic | 5 | -17 יוני 2008 00:26 |
| מה זה נקרא? | MySlowQuietLife | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 11 | 8 פברואר 2008 03:26 |
| אני נקרא לבצע צעד-האקר | cheesepuff | דיון Off topic | 11 | 2nd פברואר 2008 00:57 |
| לימודית קראו לי על הארי פוטר | dbuske | דיון Off topic | 1 | 18 יולי 2007 09:24 |
| שרשרת כלים | |
| |