mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Pagalba, aš Platinama pagal vadinamąjį draugui!

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 11, 2008, 22:47
Naujas Narys

Prašome gali kas nors patarti man, aš neseniai išsiuntė laišką vadinamasis draugas su nuotraukomis pridedamas.

Laišką grįžo man sakai, kad aš buvo Platinama ir įdėti į juodąjį sąrašą! Aš buvau šiek tiek sukrėstas ir kai minėjau kad į mano draugai vyru per skype man buvo pasakyta, kad jų pašto neveikia dėl jų persikėlimo į kitą būstą.

Tai skamba šiek tiek įtaria, kad man tai daryti jie fiziškai įtraukti mane į juodąjį sąrašą kaip šlamštas Kad tai įvyktų, ar tai galėjo įvykti dėl jų persikėlimo į kitą būstą? Maniau, kad jūsų elektroninio pašto adresą dar dirbo net jei esate kelyje, nes galite prieiti iš bet kur.

Esu tik prašo, kad aš žinau rezultatą ir nustoti bandyti rašyti jiems laiškus, jei jie dont wanna mane.

Ačiū
Old Vasaris 12, 2008, 02:40
Donorų grupės

Koks buvo tiksliai žinutę gavote? ir elektroninio pašto adresą?

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Vasaris 12, 2008, 03:58
Donorų grupės

Manau, kad jums gali būti jo vartojimą ABIT asmeniškai

Kas tiksliai buvo šlamštas it like Phil paklausė, thats gerai atiduoti, ar jie buvo nulaužė, ar ne, aš tai jie patys galėtų be pastebėjote, kad virusas išsiųsti kelis laiškus, tai atsitinka su daugeliu mano draugų

bet tu teisus, kodėl savo el neveikia dėl persikėlimo į kitą būstą, i dont know

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Vasaris 12, 2008, 05:31
Naujas Narys

Thanks for getting back to me, I am taking it šiek tiek asmeniškai, nes dirbau Naujieji Metai su jais Amsterdamas todėl buvo šiek tiek miffed. Manau, jei jis buvo Platinama ji vis dar iki savo elektroninio pašto sistema, bet šlamštas, jeigu jie yra.

Žiūrėkite žemiau dėl tikslaus pranešimo, atėmus pašto adresą ir IP-address:

Atsiprašome, mes negalime pristatyti savo žinutę šiuo adresu.

Nutolusio kompiuterio pasakė: 548 Jūsų IP yra šiuo metu išvardyti spamfilter ISP paskirstyto juodąjį sąrašą. Apsilankykite http://www.logsat.com/SFDB/why.asp Išsamiau. [Organas]

Beje, aš prisijungęs prie aukščiau ir ji teigė, kad jie negalėjo pasakyti, kodėl jis buvo nubaustas šlamštas. I used to galima siųsti elektroniniu paštu's savo adresą ne problema, ir aš taip pat bandė išsiųsti savo laiškus be nuotraukų, jei jos buvo per didelis!

Ačiū

SisBal
Old Vasaris 12, 2008, 06:16
Donorų grupės

Aš neteisingai žinutė prieš maniau U reiškė jie atsiuntė spam

teisę, kad iš esmės jūs buvo pažymėtas kaip šlamštas

Nemanau, kad tai buvo padaryta sąmoningai pateikė savo draugams, kad ID nusiraminti, vis dirbo iki daugiau tokių dalykų nėra sveikas

Susisiekite su savo ISP, ir jie bus pašalinti jus iš juodojo pagal nuorodą davei.

Im not sure ar filtro yra Jūsų interneto paslaugų teikėjas arba jūsų draugai, atrodo jos tavo, kad jūsų draugai greičiausiai net nežino tai vyksta, nebent jūs sakė

bet Nusiraminkite, žingsnis po žingsnio metu Šuoliai su išvadomis, bus tik amžius mums

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.