![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Prašome gali kas nors patarti man, aš neseniai išsiuntė laišką vadinamasis draugas su nuotraukomis pridedamas. Laišką grįžo man sakai, kad aš buvo Platinama ir įdėti į juodąjį sąrašą! Aš buvau šiek tiek sukrėstas ir kai minėjau kad į mano draugai vyru per skype man buvo pasakyta, kad jų pašto neveikia dėl jų persikėlimo į kitą būstą. Tai skamba šiek tiek įtaria, kad man tai daryti jie fiziškai įtraukti mane į juodąjį sąrašą kaip šlamštas Kad tai įvyktų, ar tai galėjo įvykti dėl jų persikėlimo į kitą būstą? Maniau, kad jūsų elektroninio pašto adresą dar dirbo net jei esate kelyje, nes galite prieiti iš bet kur. Esu tik prašo, kad aš žinau rezultatą ir nustoti bandyti rašyti jiems laiškus, jei jie dont wanna mane. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koks buvo tiksliai žinutę gavote? ir elektroninio pašto adresą?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, kad jums gali būti jo vartojimą ABIT asmeniškai Kas tiksliai buvo šlamštas it like Phil paklausė, thats gerai atiduoti, ar jie buvo nulaužė, ar ne, aš tai jie patys galėtų be pastebėjote, kad virusas išsiųsti kelis laiškus, tai atsitinka su daugeliu mano draugų bet tu teisus, kodėl savo el neveikia dėl persikėlimo į kitą būstą, i dont know
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Thanks for getting back to me, I am taking it šiek tiek asmeniškai, nes dirbau Naujieji Metai su jais Amsterdamas todėl buvo šiek tiek miffed. Manau, jei jis buvo Platinama ji vis dar iki savo elektroninio pašto sistema, bet šlamštas, jeigu jie yra. Žiūrėkite žemiau dėl tikslaus pranešimo, atėmus pašto adresą ir IP-address: Atsiprašome, mes negalime pristatyti savo žinutę šiuo adresu. Nutolusio kompiuterio pasakė: 548 Jūsų IP yra šiuo metu išvardyti spamfilter ISP paskirstyto juodąjį sąrašą. Apsilankykite http://www.logsat.com/SFDB/why.asp Išsamiau. [Organas] Beje, aš prisijungęs prie aukščiau ir ji teigė, kad jie negalėjo pasakyti, kodėl jis buvo nubaustas šlamštas. I used to galima siųsti elektroniniu paštu's savo adresą ne problema, ir aš taip pat bandė išsiųsti savo laiškus be nuotraukų, jei jos buvo per didelis! Ačiū SisBal |
|
| |||
| |||
| Aš neteisingai žinutė prieš maniau U reiškė jie atsiuntė spam teisę, kad iš esmės jūs buvo pažymėtas kaip šlamštas Nemanau, kad tai buvo padaryta sąmoningai pateikė savo draugams, kad ID nusiraminti, vis dirbo iki daugiau tokių dalykų nėra sveikas Susisiekite su savo ISP, ir jie bus pašalinti jus iš juodojo pagal nuorodą davei. Im not sure ar filtro yra Jūsų interneto paslaugų teikėjas arba jūsų draugai, atrodo jos tavo, kad jūsų draugai greičiausiai net nežino tai vyksta, nebent jūs sakė bet Nusiraminkite, žingsnis po žingsnio metu Šuoliai su išvadomis, bus tik amžius mums
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |