![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Lūdzu var kāds ieteikt man, es nesen nosūtīts uz e-pastu ts draugs ar attēliem pievienots. Ziņu atgriezos man saki, ka man ir surogātpasta un laistu melnajā sarakstā! Es biju mazliet šokēts, un kad es teicu to saviem draugiem vīru uz skype man teica, ka viņu e-pasta nedarbojās, jo viņiem pārvākšanos. Tas izklausās mazliet pastāv aizdomas, ka man tik tie ir fiziski laist mani melnajā sarakstā kā mēstules, lai tas notiktu, vai var, jo tā notiek ar to pārvākšanos? Es domāju, jūsu e-pasta adrese vēl strādā pat tad, ja atrodaties kustībā, jo jūs varat piekļūt no jebkuras vietas. Es esmu tikai lūdz, lai es zinu rezultātu un apstāšanās mēģina uz e-pastu, ja tie dont gribi. Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāds bija tieši to vēstuli, ko esat saņēmis? un no kā e-pasta adresi?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju Jūs varētu lietot to ABIT personiski kas precīzi spam tas bija, piemēram, phil jautāja, thats labu atdot par to, vai tie ir hacked vai nē, es domāju, viņi paši varēja nemanot ir vīruss izsūtīja vairākas vēstules, tas notiek ar daudziem no maniem draugiem bet jums ir taisnība, kāpēc viņu e-pasta nedarbojas sakarā ar pārvākšanos, i dont know
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Paldies par Atgriešanās uz mani, es esmu, kas to nedaudz personiski, jo es pavadīju Jaunajā gadā ar tām Amsterdamā tā bija mazliet miffed. Es domāju, ja tas surogātpasta tas joprojām parādās savas e-pasta sistēma, bet spam sadaļu, ja viņiem ir viena. Lūdzu, skatīt zemāk precīzu ziņu, mīnus e-pasta adresi un IP: Atvainojiet, mēs nevaram piegādāt Jūsu ziņa šādu adresi. Attālinātādatora sacīja: 548 Jūsu IP pašlaik ir uzskaitīti SpamFilter ISP Distributed sarakstu. Lūdzu, skatīt http://www.logsat.com/SFDB/why.asp for details. [BODY] Starp citu, es pieteicies uz iepriekš minēto un tā teica, ka viņi nevarēja man pateikt, kāpēc tā tika izvirzīti uz surogātpastu. Es izmantoti, lai varētu nosūtīt e-pastu ir ar to adresi nav problēmu, un es arī mēģināju sūtīt manu e-pastus, bez bildes, ja tās ir pārāk lielas! Pateicība SisBal |
|
| |||
| |||
| Es nepareizi izlasīt vēstījums pirms es domāju u domāts tie nosūtīti jums spam labi tā pamatā jums ir atzīmēti kā mēstules Es nedomāju, ka tas tika darīts ar nolūku ar saviem draugiem, lai id ņemt to viegli iegūt strādāja līdz pār šīm lietām nav veselīgi sazinieties ar savu ISP un viņi novērsīs Jūs no melnā saraksta, saskaņā ar saiti jūs sniedzāt. im nav pārliecināts, vai surogātpasta filtrs ir jūsu ISP vai Jūsu draugiem, izklausās tā jums, lai jūsu draugiem, visticamāk, nav pat zināms tas, kas notiek, ja jūs esat teica bet ņemt to viegli, viens solis laikā lekt secinājumus būs tikai vecuma mums
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
![]() |
|
| Bookmarks |