![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vă rugăm să pot recomanda pe cineva de mine, am trimis recent un email de la un aşa numit prieten cu imagini ataşate. Un mesaj venit înapoi spunându-mi că am avut spammed şi a fost pus pe o lista neagră! Am fost un pic şocat şi atunci când am menţionat-o la prietenii mei soţul pe skype mi sa spus că lor de e-mail nu a fost de lucru ca urmare a le muta casa. Sună un pic suspect de a-mi face acest lucru pe care le-au fizic pentru a-mi pune pe o lista neagră ca spam pentru ca acest lucru să se întâmple, sau ar putea întâmpla acest lucru din cauza ei se deplasează casa? Am crezut ca adresa dvs. de email mai lucrat, chiar dacă sunteţi în mişcare, pentru că îl puteţi accesa de oriunde. Sunt doar cer aşa că ştiu de scor şi de încercarea de a opri de e-mail în cazul în care acestea le dont vrea sa. Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce-a fost exact mesajul care aţi primit? şi de la ce adresa de e-mail?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că s-ar putea să fie, ţinând-o abit personal spam-ul a fost exact ceea ce acesta a cerut ca Phil, thats o dau cu privire la faptul dacă acestea au fost tocat sau nu, vreau sa spun ca ele ar putea sa observe, fără a avea un virus la trimiterea de e-mail-uri multiple, aceasta se întâmplă cu mulţi dintre prietenii mei dar ai dreptate, de ce lor de e-mail nu este de lucru ca urmare a muta casa, i dont know
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru a obţine înapoi la mine, am lua-o un pic, personal, pentru că am petrecut Anul Nou cu ei în atât de la Amsterdam a fost un pic bosumflat. Cred că în cazul în care acesta a fost spammed s-ar mai apărea în sistemul e-mail, dar in sectiunea de spam, dacă acestea au o. Vă rugăm să luaţi pentru a se vedea mai jos exact mesajul, minus IP şi adresa de e-mail: Ne pare rău, nu am putut livra mesajul dumneavoastră la următoarea adresă. Remote gazdă a spus: 548 IP-ul tau este în prezent enumerate în SpamFilter ISP's distribuite neagră. Vă rugăm să consultaţi http://www.logsat.com/SFDB/why.asp pentru detalii. [BODY] De altfel, am înregistrat pe cele de mai sus şi au declarat că nu a putut să-mi spui de ce ar fi fost pus la spam. Am folosit pentru a fi capabil să trimită e-mail de la adresa lor nici o problemă şi am încercat de asemenea, trimiterea de email-uri, fără a-mi poze în cazul în care acestea au fost prea mare! Mulţumesc SisBal |
|
| |||
| |||
| Am greşit ai mesaj m-am gândit înainte de a însemnat u au trimis spam chiar asa de practic pe care le-aţi fost marcate ca spam Nu cred ca a fost facuta cu premeditare de către prietenii tăi aşa id ia-o uşor, obţinerea a lucrat până peste astfel de lucruri nu este sănătos contactaţi furnizorul de servicii Internet şi se vor îndepărta de la tine de pe lista neagră în funcţie de link-ai dat. im nu sunt sigur dacă filtrul spam este de furnizorul de servicii Internet sau prietenii tai, suna ca sa-ti prietenii tăi astfel, cel mai probabil, nici nu sunt conştienţi de acest lucru se întâmplă cu excepţia cazului în care le-aţi spus dar ia-o usor, cu un pas la un moment dat saltul de la concluziile va numai vârsta noi
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
![]() |
|
| Marcaje |