menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskusia

Register

Pomoc, I've been nevyžiadanou poštou prostredníctvom tzv priateľ!

Reply

Thread Tools
Old 11.února 2008, 22:47
Nový člen skupiny

Default Pomoc, I've been nevyžiadanou poštou prostredníctvom tzv priateľ!

Prosím môžete mi niekto poradit, som nedávno poslal e-mail na tzv priateľ s fotografiami v prílohe.

A správa sa vrátil říkal mi, že som bol nevyžiadanou poštou a dať na čiernu listinu! Bol som trochu šokovaný, a keď som sa zmienil, je to môj manžel, priatelia na skype mi bolo povedané, že ich e-mailovej nefungovalo kvôli ich sťahovanie.

To znie trochu podozrenie na mňa tak, že fyzicky ma na čiernu listinu ako spam pre to, alebo sa to mohlo stať kvôli nim sťahovanie? Myslel som, že vaša e-mailová adresa zatiaľ pracoval, aj keď ste na cestách, pretože k nemu máte prístup odkiaľkoľvek.

Ja som len dotazem tak, že viem, o skóre a snaží zastaviť email nich, ak dont want me to.

Vďaka
Old 12. februára 2008, 02:40
Darcu Skupina

Čo bolo presnú správu, ktorú ste dostal? a co e-mailovú adresu?

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 12.februára 2008, 03:58
Darcu Skupina

Myslím si, že je možné ho užívať abit osobne

Presný spam, čo to bolo, ako phil požiadal, to je dobré dať preč, či boli mrzačenie alebo nie, myslím, že by mohli samy o sebe bez toho, aby si uvedomil vírus rozoslaním viac e-mailov, to sa stáva pre mnoho mojich priateľov

ale máte pravdu, prečo sa ich e-mailovej nepracuje z dôvodu sťahovania, i dont vedieť

Môj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálnym jadrom
Základná doska:
Winfast 6600
Pamäť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Niektoré lacné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operačný systém (y):
Vista
Old 12.februára 2008, 05:31
Nový člen skupiny

Vďaka za dostáva späť ku mne, Beriem to trochu osobne, pretože som strávil na Nový rok sa s nimi v Amsterdame, aby bol trochu urazený. Myslím, že keby to bola nevyžiadanou poštou by to ešte objaví v ich systému e-mailom, ale vo spam, ak sa jedna.

Nižšie nájdete presné správy, mínus e-mailovú adresu a IP:

Je nám ľúto, ale neboli schopní svoju správu na adresu.

Vzdialeného hostiteľa uviedol: 548 Vaša IP je v súčasnosti uvedené v spamfilter ISP Distribuované Blacklist. Pozrite sa prosím http://www.logsat.com/SFDB/why.asp Podrobnosti. [BODY]

Mimochodom, mám prihlásiť na vyššie uvedené a to povedala, že nemohla mi povedať, prečo bol kladený na spam. Použil som to mohli poslať e-mailom na ich adresu a žiadny problém som sa tiež pokúsil odosielanie e-mailov bez mojej fotky, v prípade, že boli príliš veľké!

Vďaka

SisBal
Old 12.februára 2008, 06:16
Darcu Skupina

nesprávne prečítať aj vy správy pred i myslenie u znamenalo, že vás poslal spam

Právo takže v podstate ste bol označený ako spam

Nemyslím si, že to bolo schválne, ktoré svojim kamarátom id tak to brať s nadhľadom, ako sa pracuje sa cez také veci nie je zdravé

kontaktujte svojho ISP a budú vám odstráni z čiernej na odkaz, ktorý sa vám dal.

im nie sú istí, či je spam filter pre váš ISP alebo vašich priateľov, zvuky, rovnako ako jej vy aj vaši priatelia s najväčšou pravdepodobnosťou ani nie sú vedomí tohto deje, ak ste si povedal:

ale to brať s nadhľadom, jeden krok v čase, skákanie na závery len vek nás

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
A štyri kolesové oblek s názvom Gina. alex Vypnúť Téma diskusie 5 17. júna 2008 00:26
Čo je to hovorí? MySlowQuietLife Web Design, hosting & SEO 11 8. februára 2008 03:26
Som urobiť krok nazýva-Hacker cheesepuff Vypnúť Téma diskusie 11 2. februára 2008 00:57
Scholastika nazýva mi o Harry Potter dbuske Vypnúť Téma diskusie 1 18. júl 2007 09:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.