мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Помоћ, Иве 'био спаммед по тзв пријатељу!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. Мар 2008, 22:47
Нови члан групе

Молимо вас неко може саветовати ме, Недавно сам послао е-поруку на такозвани пријатељ са сликама у прилогу.

Порука вратио приповиједао ми је да сам био спаммед и ставити на црну листу! Била сам мало шокирани и кад сам споменуо да се пријатељима својим мужем на скыпе ми је рекао да његову е-маил је био не ради због њих се креће кући.

Ово звучи помало сумњате да ме тако не морају физички ме на црну као непожељна то догодити се за то, или би могло догодити ово због њих се креће кући? Мислио сам да Ваша адреса е-поште и даље радили, чак и ако сте у покрету јер можете приступити са било ког места.

Ја сам само молба, тако да знам резултат и престати покушава их ако они донт оскудица мене за.

Хвала
Old 12. фебруар 2008, 02:40
Донаторска Група

Шта је тачно ону поруку коју сте примили? и оно из е-маил адресу?

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 12. Мар 2008, 03:58
Донаторска Група

Мислим да сте мај бити узимајући га абит лично

тачно шта је то било попут спам Пхил питао, тај добар издати о томе да ли су они сјецкан или не, мислим они сами могли без примјећујући да има вирус из вишеструких слања е-поште, она ће се десити да многи од мојих пријатеља

али сте у праву, зашто његову е-маил не ради због креће кући, ја донт кноткле

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 12. Мар 2008, 05:31
Нови члан групе

Хвала за добијање натраг на мене, ја сам узимајући га мало лично јер сам провела Нову годину са њима у Амстердам па је мало миффед. Мислим да је спаммед то би још увек појављују у његову е-маил систем, али у рубрику спам ако их имате.

Погледајте доле за тачно поруке, е-маил адресу и минус ИП:

Нажалост, нисмо у могућности испоручити своју поруку на адресу.

Ремоте хост рече: 548 Ваша ИП адреса је тренутно наведене у СпамФилтер ИСП'с дистрибуирани Црна. Молимо погледајте хттп://ууу.логсат.цом/СФДБ/ухы.асп за детаље. [ОРГАНА]

Успут, ЈА пријављени на горе и то су рекли да нису могли реците ми зашто је ставити у спам. ЈА навикнут бити у могућности послати е-маилом на њихову адресу да нема проблема и ја исто тако покушао моју е-пошту без слања слика, у случају да су превелика!

Хвала

СисБал
Old 12. Мар 2008, 06:16
Донаторска Група

погрешно разум ти поруку и пре него што сам мислио у значили они вам шаљу непожељно

право у основи тако што је означено као непожељна

Не мислим да је намерно учињено по својим пријатељима тако да га лако ид, узимајући радила такве ствари се више није здрава

обратите се свом добављачу Интернет услуга и они ће вам да уклоните из црну према вама дао линк.

им не сигуран да ли је филтер спам је за ваш ИСП или своје пријатеље, звучи као својим пријатељима тако да твој врло вероватно нису ни свесни ово дешава, осим што је рекао

али се то лако, један корак у исто време јумпинг за закључке само ће нас доб

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц