![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Молимо вас неко може саветовати ме, Недавно сам послао е-поруку на такозвани пријатељ са сликама у прилогу. Порука вратио приповиједао ми је да сам био спаммед и ставити на црну листу! Била сам мало шокирани и кад сам споменуо да се пријатељима својим мужем на скыпе ми је рекао да његову е-маил је био не ради због њих се креће кући. Ово звучи помало сумњате да ме тако не морају физички ме на црну као непожељна то догодити се за то, или би могло догодити ово због њих се креће кући? Мислио сам да Ваша адреса е-поште и даље радили, чак и ако сте у покрету јер можете приступити са било ког места. Ја сам само молба, тако да знам резултат и престати покушава их ако они донт оскудица мене за. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта је тачно ону поруку коју сте примили? и оно из е-маил адресу?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да сте мај бити узимајући га абит лично тачно шта је то било попут спам Пхил питао, тај добар издати о томе да ли су они сјецкан или не, мислим они сами могли без примјећујући да има вирус из вишеструких слања е-поште, она ће се десити да многи од мојих пријатеља али сте у праву, зашто његову е-маил не ради због креће кући, ја донт кноткле
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Хвала за добијање натраг на мене, ја сам узимајући га мало лично јер сам провела Нову годину са њима у Амстердам па је мало миффед. Мислим да је спаммед то би још увек појављују у његову е-маил систем, али у рубрику спам ако их имате. Погледајте доле за тачно поруке, е-маил адресу и минус ИП: Нажалост, нисмо у могућности испоручити своју поруку на адресу. Ремоте хост рече: 548 Ваша ИП адреса је тренутно наведене у СпамФилтер ИСП'с дистрибуирани Црна. Молимо погледајте хттп://ууу.логсат.цом/СФДБ/ухы.асп за детаље. [ОРГАНА] Успут, ЈА пријављени на горе и то су рекли да нису могли реците ми зашто је ставити у спам. ЈА навикнут бити у могућности послати е-маилом на њихову адресу да нема проблема и ја исто тако покушао моју е-пошту без слања слика, у случају да су превелика! Хвала СисБал |
|
| |||
| |||
| погрешно разум ти поруку и пре него што сам мислио у значили они вам шаљу непожељно право у основи тако што је означено као непожељна Не мислим да је намерно учињено по својим пријатељима тако да га лако ид, узимајући радила такве ствари се више није здрава обратите се свом добављачу Интернет услуга и они ће вам да уклоните из црну према вама дао линк. им не сигуран да ли је филтер спам је за ваш ИСП или своје пријатеље, звучи као својим пријатељима тако да твој врло вероватно нису ни свесни ово дешава, осим што је рекао али се то лако, један корак у исто време јумпинг за закључке само ће нас доб
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |