az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma

Register

Yardım, bir sözde arkadaş tarafından spammed oldum!

Reply

Konu Araçları
Old 11 Şubat 2008, 22:47
Yeni Üye Grubu

Default Yardım, bir sözde arkadaş tarafından spammed oldum!

Lütfen biri bana tavsiyelerde bulunabilir, kısa bir süre önce bir sözde arkadaşına fotoğraf eklenmiş bir e-posta gönderildi.

Bir mesaj geri ben spammed olduğunu ve kara listeye almak bana geldi! Ben biraz şok ben Skype'taki arkadaşlarım kocam için bu e-posta onlara ev hareket nedeniyle iş değildi söylendi bu söz oldu.

Bu biraz ses bana bu yüzden fiziksel bir Bunun gerçekleşmesi için, spam, veya kendilerine ev hareket nedeniyle gerçekleşebilir olarak kara listeye beni koymak var mı şüpheli? E-posta adresinizi hala çünkü her yerden erişebilirsiniz bile hareket olarak çalıştı düşündüm.

Sadece ki ve skor bilgileri soran pm eğer beni istiyor dont kendilerine e-posta çalışırken durdurmak.

Teşekkürler
Old 12 Şubat 2008, 02:40
Bağış Grubu

Ne alınan kesin mesaj neydi? hangi e-posta adresi ve?

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 12 Şubat 2008, 03:58
Bağış Grubu

Ben bunu almak olabilir düşünüyorum kişisel Abit

tam Spam sever gibi sorular ne olduğunu gibi olsun veya olmasın hack olduğu vermek iyi bir şu, yani kendileri bir virüs, benim arkadaş çok ne olur birden fazla e-posta göndermeyi var farkında olmadan

ama sen sağ, neden e-posta ev taşıma, i dont nedeniyle çalışma olmadığını biliyoruz

Benim Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon çift çekirdekli
Anakart:
winfast 6600
RAM hafıza:
3GB
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Cibox 1440 x 900
İşletim Sistemi (ler):
Vista
Old 12 Şubat 2008, 05:31
Yeni Üye Grubu

Çünkü onlarla Amsterdam böylece biraz idi Yılbaşı geçirdim bana geri almak için teşekkürler, ben şahsen biraz alarak pm miffed. Eğer hala e-posta sistemi içinde gösterir spammed oldu ama tahmin spam bölümünde eğer varsa.

Lütfen aşağıdaki kesin mesaj için, eksi e-posta adresi ve IP bakın:

Maalesef şu adrese mesaj teslim koyamadık.

Uzak ana dedi ki: 548 IP anda SpamFilter ISS Dağıtılmış Blacklist listelenir. Lütfen bakınız http://www.logsat.com/SFDB/why.asp Ayrıntılı bilgi için. [BODY]

Bu arada, yukarıdaki oturum açmış ve bu nedenle Spam etmek olduğunu söyleme söyledi. E-posta adres sorun için ve ben de fotoğraf olmadan benim e-posta göndermek durumunda çok büyük olduğunu denedim göndermek edebilmek için kullanılır!

Teşekkürler

SisBal
Old 12 Şubat 2008, 06:16
Bağış Grubu

önce U size gönderildi amaçlı düşünce i mesaj yanlış yorumlamak Spam

Doğru, bu nedenle temelde spam olarak işaretlendi ettik

i bile bile kolay, bu şeye öfkelenmiş elde arkadaşlarınız kadar götürün kimliğine göre yapıldı sağlıklı değildir sanmıyorum

ISS'nize başvurun ve bu bağlantıyı size verdi göre kara listeye sizi kaldıracağız.

herhangi bir spam filtresi ISS'nize veya arkadaşlarınızın için, emin im değil onun senin gibi çok arkadaşınıza bu sürece söyledi ettiğiniz oluyor farkında değil en olasılıkla sesleri

Bir seferde ancak çekmek kolay, bir adım sonuçlar için atlama sadece yaş olacak

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından