![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
Lütfen biri bana tavsiyelerde bulunabilir, kısa bir süre önce bir sözde arkadaşına fotoğraf eklenmiş bir e-posta gönderildi.
Bir mesaj geri ben spammed olduğunu ve kara listeye almak bana geldi! Ben biraz şok ben Skype'taki arkadaşlarım kocam için bu e-posta onlara ev hareket nedeniyle iş değildi söylendi bu söz oldu. Bu biraz ses bana bu yüzden fiziksel bir Bunun gerçekleşmesi için, spam, veya kendilerine ev hareket nedeniyle gerçekleşebilir olarak kara listeye beni koymak var mı şüpheli? E-posta adresinizi hala çünkü her yerden erişebilirsiniz bile hareket olarak çalıştı düşündüm. Sadece ki ve skor bilgileri soran pm eğer beni istiyor dont kendilerine e-posta çalışırken durdurmak. Teşekkürler |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ne alınan kesin mesaj neydi? hangi e-posta adresi ve?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben bunu almak olabilir düşünüyorum kişisel Abit
tam Spam sever gibi sorular ne olduğunu gibi olsun veya olmasın hack olduğu vermek iyi bir şu, yani kendileri bir virüs, benim arkadaş çok ne olur birden fazla e-posta göndermeyi var farkında olmadan ama sen sağ, neden e-posta ev taşıma, i dont nedeniyle çalışma olmadığını biliyoruz
|
|
|
|||
|
|||
|
Çünkü onlarla Amsterdam böylece biraz idi Yılbaşı geçirdim bana geri almak için teşekkürler, ben şahsen biraz alarak pm miffed. Eğer hala e-posta sistemi içinde gösterir spammed oldu ama tahmin spam bölümünde eğer varsa.
Lütfen aşağıdaki kesin mesaj için, eksi e-posta adresi ve IP bakın: Maalesef şu adrese mesaj teslim koyamadık. Uzak ana dedi ki: 548 IP anda SpamFilter ISS Dağıtılmış Blacklist listelenir. Lütfen bakınız http://www.logsat.com/SFDB/why.asp Ayrıntılı bilgi için. [BODY] Bu arada, yukarıdaki oturum açmış ve bu nedenle Spam etmek olduğunu söyleme söyledi. E-posta adres sorun için ve ben de fotoğraf olmadan benim e-posta göndermek durumunda çok büyük olduğunu denedim göndermek edebilmek için kullanılır! Teşekkürler SisBal |
|
|
|||
|
|||
|
önce U size gönderildi amaçlı düşünce i mesaj yanlış yorumlamak Spam
Doğru, bu nedenle temelde spam olarak işaretlendi ettik i bile bile kolay, bu şeye öfkelenmiş elde arkadaşlarınız kadar götürün kimliğine göre yapıldı sağlıklı değildir sanmıyorum ISS'nize başvurun ve bu bağlantıyı size verdi göre kara listeye sizi kaldıracağız. herhangi bir spam filtresi ISS'nize veya arkadaşlarınızın için, emin im değil onun senin gibi çok arkadaşınıza bu sürece söyledi ettiğiniz oluyor farkında değil en olasılıkla sesleri Bir seferde ancak çekmek kolay, bir adım sonuçlar için atlama sadece yaş olacak