![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Будь ласка, хтось може допомогти мені порадою, я недавно направив лист на так званий один з фотографіями додається. Повідомлення повернувся говорив мені, що я був спам і надягти чорний список! Я був трохи приголомшений, і коли я говорив про це з моїми друзями по Skype чоловік мені сказали, що їх лист не було робочих через їх переїзду. Це звучить трохи підозрюваного мене так само вони повинні фізично поставити мене в чорному списку як спам для цього, чи це могло статися через їх переїзду? Я думав, вашу адресу електронної пошти ще працював, навіть якщо ви перебуваєте в русі, оскільки ви можете до нього доступ з будь-якого комп'ютера. Я всього лише просять, щоб я знаю, що оцінка не намагатися відправляти їм повідомлення, якщо вони не хочете мене. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яка точна повідомлень ви отримали? і від того, що адреса електронної пошти?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, вам можуть зайняти його особисту ABIT які саме спаму було як Філ запитав, Thats гарну віддати, чи дійсно вони були зламані чи ні, я маю на увазі самі вони можуть не помітити наявність вірусу розсилки кілька листів, це трапляється з багатьма з моїх друзів Але ви маєте рацію, чому їх електронна пошта не працює у зв'язку з переїздом, я не знаю
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Дякуємо за те, спиною до мене, я б це трохи особисте, тому що я провів Новий рік з ним в Амстердамі, так було трохи засмучені. Я думаю, якщо це спам, воно буде як і раніше, відображаються у своїй поштовій системі, але в різних спамерських розділі, якщо вони є. Будь ласка, див. нижче точне повідомленні, за вирахуванням адреси електронної пошти та IP: На жаль, ми не змогли доставити ваше повідомлення за такою адресою. Віддалена господар сказав: 548 Ваш IP в даний час перераховані в розподілених Blacklist SpamFilter провайдера. Будь ласка, див http://www.logsat.com/SFDB/why.asp Детальніше. [ОРГАНУ] До речі, я увійшов у це вище, і сказав, що вони не могли сказати мені, чому він був поставлений на спам. Я використав, щоб мати можливість відправляти електронну пошту на свою адресу не проблема, і я також намагався відправці моїх листів без фотографій у випадку, якщо вони були занадто великими! Спасибо SisBal |
|
| |||
| |||
| Я невірно Вашого повідомлення, перш ніж я думала у означало, що він видав вам спамом Право тому в основному ви були помічені як спам Я не думаю, що це було зроблено навмисно вашим друзям, щоб ID Take It Easy, отримуючи розробив над такими речами не здоровий зверніться до вашого провайдера, і вони будуть Вам не ігнорувати користувача за посиланням ви дали. їм не впевнений, що спам-фільтр для вашого провайдера або ваших друзів, звучить як свого поваги, щоб Ваші друзі, швидше за все, навіть не усвідомлюють це відбувається, якщо ви сказали але Take It Easy, один крок за кроком поспішних висновків тільки вік нас
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |