по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Електронна поща, VoIP & IM Дискусия

Register

Помощ необходима с гръб до Outlook имейл папки и настройки

Reply

Нишка Инструменти
Old 24 юни 2007, 02:28
Новите държави Група

Thumbs up Помощ необходима с гръб до Outlook имейл папки и настройки

Аз просто имам нов компютър ... (Е времето за него). Имам нужда да преместите всичките си поща от Outlook Express стария компютър към този нов .. Всеки може да помогне? (Аз знам как да се движат папки, но аз не знам как да копирате подписи, правила, настройки и контакти)

:)
Old 29 юни 2007, 21:52
Член Група

Default Помощ необходима с гръб до Outlook имейл папки и настройки

Цитат:
Първоначално Публикувано от Парос View Post
Аз просто имам нов компютър ... (Е времето за него). Имам нужда да преместите всичките си поща от Outlook Express стария компютър към този нов .. Всеки може да помогне? (Аз знам как да се движат папки, но аз не знам как да копирате подписи, правила, настройки и контакти)

:)
Здравей Парос,
Вие ще можете да копирате контактите със следните стъпки:
File>> Експортирайте>> Адрес книги>> Text File>> Стойности, разделени със запетая>> Експортирайте>> Преглед>> Запазете този файл с името, което искате>> Finish
Old 13 юли 2007, 08:11
Новите държави Група

Lightbulb Помощ необходима с гръб до Outlook имейл папки и настройки

Благодарим ви за вашите предложения. Аз също, Outlook Express Backup Genie http://www.amicutilities.com/outlook-express-backup който не работи правилно и бързо. Аз ще се опитам тях повече, а след това купи един!

: D
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Outlook (2007): Как да извлечете имейл адреси? gcowett Офис Suites & Приложения 0 8 юни 2009 03:02
Outlook 2007 мейл функция за търсене kevvyb Офис Suites & Приложения 2 24 Март 2009 12:27
Outlook Express настройки jamie2k8 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 1 22 Юни 2008 13:40
Orange fsmail.net имейл настройки на Outlook chrisleech11 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 8 15 Feb 2008 10:01
Outlook 2003 - имейл празно macarmela16 Офис Suites & Приложения 6 26 Юли 2007 12:48
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc