![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз просто имам нов компютър ... (Е времето за него). Имам нужда да преместите всичките си поща от Outlook Express стария компютър към този нов .. Всеки може да помогне? (Аз знам как да се движат папки, но аз не знам как да копирате подписи, правила, настройки и контакти) :) |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Вие ще можете да копирате контактите със следните стъпки: File>> Експортирайте>> Адрес книги>> Text File>> Стойности, разделени със запетая>> Експортирайте>> Преглед>> Запазете този файл с името, което искате>> Finish |
|
| |||
| |||
| Благодарим ви за вашите предложения. Аз също, Outlook Express Backup Genie http://www.amicutilities.com/outlook-express-backup който не работи правилно и бързо. Аз ще се опитам тях повече, а след това купи един! : D |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Outlook (2007): Как да извлечете имейл адреси? | gcowett | Офис Suites & Приложения | 0 | 8 юни 2009 03:02 |
| Outlook 2007 мейл функция за търсене | kevvyb | Офис Suites & Приложения | 2 | 24 Март 2009 12:27 |
| Outlook Express настройки | jamie2k8 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 1 | 22 Юни 2008 13:40 |
| Orange fsmail.net имейл настройки на Outlook | chrisleech11 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 8 | 15 Feb 2008 10:01 |
| Outlook 2003 - имейл празно | macarmela16 | Офис Suites & Приложения | 6 | 26 Юли 2007 12:48 |
| Нишка Инструменти | |
| |