menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Email, VoIP & IM Diskuse

Register

Nápověda třeba zálohování Outlook email složky a nastavení

Reply

Thread Nástroje
Old 24. června 2007, 02:28
Nový člen skupiny

Thumbs up Nápověda třeba zálohování Outlook email složky a nastavení

Dostal jsem nový PC ... (Byl čas na to). Potřebuji přesunout všechny mé Outlook Express mail ze starého PC do této nové .. Kdokoliv může pomoci? (Já vím, jak se pohybovat složky, ale nevím jak kopírovat podpisy, pravidla, nastavení a kontakty)

:)
Old 29. června 2007, 21:52
Člen Skupina

Default Nápověda třeba zálohování Outlook email složky a nastavení

Citace:
Původně Poslal Paros View Post
Dostal jsem nový PC ... (Byl čas na to). Potřebuji přesunout všechny mé Outlook Express mail ze starého PC do této nové .. Kdokoliv může pomoci? (Já vím, jak se pohybovat složky, ale nevím jak kopírovat podpisy, pravidla, nastavení a kontakty)

:)
Ahoj Paros,
Budete mít možnost zkopírovat kontakty s následujícími kroky:
Soubor>> Export>> Adresář>> textového souboru>> Hodnoty oddělené čárkami>> Export>> Lidé>> Uložit tento soubor s názvem chcete>> Povrchová úprava
Old 13. července 2007, 08:11
Nový člen skupiny

Lightbulb Nápověda třeba zálohování Outlook email složky a nastavení

Děkujeme za vaše návrhy. Také jsem našel zálohování Genie Outlook Express http://www.amicutilities.com/outlook-express-backup který dělá tuto práci práva a rychle. Budu se snažit jim více a pak zakoupit!

: D
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Outlook (2007): Jak extrahovat emailové adresy? gcowett Office & Aplikace 0 8 června 2009 03:02
Outlook 2007 Email Hledat Funkce kevvyb Office & Aplikace 2 24. března 2009 12:27
Nastavení Outlook Express jamie2k8 Email, VoIP & IM Diskuse 1 22. června 2008 13:40
Orange fsmail.net email výhled nastavení chrisleech11 Email, VoIP & IM Diskuse 8 15. únor 2008 10:01
Outlook 2003 - email prázdný macarmela16 Office & Aplikace 6 26. července 2007 12:48
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.