![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dostal jsem nový PC ... (Byl čas na to). Potřebuji přesunout všechny mé Outlook Express mail ze starého PC do této nové .. Kdokoliv může pomoci? (Já vím, jak se pohybovat složky, ale nevím jak kopírovat podpisy, pravidla, nastavení a kontakty) :) |
|
| |||
| |||
| Citace:
Budete mít možnost zkopírovat kontakty s následujícími kroky: Soubor>> Export>> Adresář>> textového souboru>> Hodnoty oddělené čárkami>> Export>> Lidé>> Uložit tento soubor s názvem chcete>> Povrchová úprava |
|
| |||
| |||
| Děkujeme za vaše návrhy. Také jsem našel zálohování Genie Outlook Express http://www.amicutilities.com/outlook-express-backup který dělá tuto práci práva a rychle. Budu se snažit jim více a pak zakoupit! : D |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Outlook (2007): Jak extrahovat emailové adresy? | gcowett | Office & Aplikace | 0 | 8 června 2009 03:02 |
| Outlook 2007 Email Hledat Funkce | kevvyb | Office & Aplikace | 2 | 24. března 2009 12:27 |
| Nastavení Outlook Express | jamie2k8 | Email, VoIP & IM Diskuse | 1 | 22. června 2008 13:40 |
| Orange fsmail.net email výhled nastavení | chrisleech11 | Email, VoIP & IM Diskuse | 8 | 15. únor 2008 10:01 |
| Outlook 2003 - email prázdný | macarmela16 | Office & Aplikace | 6 | 26. července 2007 12:48 |
| Thread Nástroje | |
| |