![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA pravedan je dobio novo računalo ... (Bilo je vrijeme za to). Trebam za kretanje svim mojim Outlook Express mail sa starog računala na ovo novo .. Svatko može pomoći? (Ja znati kako to premjestiti mape, ali ne znam kako da kopirate potpisa, pravila, postavke i kontakti) :) |
|
| |||
| |||
| Quote:
Moći ćete kopirati kontakte sa sljedećim koracima: File>> Export>> Adresar>> Text File>> Comma Separated Value>> Export>> Browse>> Spremi ovu datoteku s imenom koje želite>> Završi |
|
| |||
| |||
| Zahvaljujemo vam na prijedlozima. Također sam pronašao Outlook Express Backup Genie http://www.amicutilities.com/outlook-express-backup koja obavlja posao i brzo. Ja ću pokušati ih više, a zatim kupiti! : D |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Outlook (2007): Kako Ekstrakt adrese? | gcowett | Office & Applications | 0 | 8. lipnja 2009 03:02 |
| Outlook 2007 Email Search Function | kevvyb | Office & Applications | 2 | 24. ožujak 2009 12:27 |
| Outlook Express postavke | jamie2k8 | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 22. lipnja 2008 13:40 |
| Orange fsmail.net podešenja e-pošte za Outlook | chrisleech11 | Email, VoIP & IM Razgovor | 8 | 15. veljača 2008 10:01 |
| Outlook 2003 - Email prazno | macarmela16 | Office & Applications | 6 | 26. srpnja 2007 12:48 |
| Thread Tools | |
| |