kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Segítség kell a mentés és a mappák az Outlook e-mail beállítások

Reply

Téma eszközök
Old Június 24 2007, 02:28
Új tag Csoport

Thumbs up Segítség kell a mentés és a mappák az Outlook e-mail beállítások

Most kaptam egy új PC ... (Volt az idő is.) Kell, hogy minden Outlook Express-mail a régi PC-e újat .. Bárki tud segíteni? (Tudom, hogyan kell mozgatni a mappákat, de nem tudom, hogyan kell másolni aláírások, szabályok, a beállításokat és kapcsolatok)

:)
Old Június 29 2007, 21:52
Csoport tagja

Default Segítség kell a mentés és a mappák az Outlook e-mail beállítások

Idézet:
Originally Posted by Parosz View Post
Most kaptam egy új PC ... (Volt az idő is.) Kell, hogy minden Outlook Express-mail a régi PC-e újat .. Bárki tud segíteni? (Tudom, hogyan kell mozgatni a mappákat, de nem tudom, hogyan kell másolni aláírások, szabályok, a beállításokat és kapcsolatok)

:)
Szia Parosz,
Ön képes lesz arra, hogy másolja a kapcsolatot a következő lépéseket:
File>> Exportálás>> Címjegyzék>> Text File>> Comma Separated Value>> Exportálás>> People>> Save a fájl nevét a kívánt>> Befejezés
Old Július 13 2007, 08:11
Új tag Csoport

Lightbulb Segítség kell a mentés és a mappák az Outlook e-mail beállítások

Köszönjük javaslatait. Azt is megállapították, az Outlook Express Backup Genie http://www.amicutilities.com/outlook-express-backup amely a munka jobb és gyors. Megpróbálom őket, és akkor veszünk egyet!

: D
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Outlook (2007): How to Extract email címeket? gcowett Office & Applications 0 8. június 2009 03:02
Outlook 2007 e-mail keresés funkció kevvyb Office & Applications 2 24. március 2009 12:27
Outlook Express beállítása jamie2k8 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 22. június 2008 13:40
Orange fsmail.net Outlook e-mail beállítások chrisleech11 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 8 15. február 2008 10:01
Outlook 2003 - e-mail vakpróba macarmela16 Office & Applications 6 26. július 2007 12:48
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.