פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion

Register

עזרה הצורך עם גיבוי תיקיות דואר אלקטרוני ב-Outlook וההגדרות

Reply

שרשרת כלים
Old 24 יוני 2007, 02:28
קבוצת חברות חדשות

Thumbs up עזרה הצורך עם גיבוי תיקיות דואר אלקטרוני ב-Outlook וההגדרות

אני רק צריך מחשב חדש ... (היה פעם על זה). אני צריך להעביר את כל הדואר שלי ב-Outlook Express מן המחשב הישן זה חדש .. מישהו יכול לעזור? (אני יודע איך להעביר תיקיות, אבל אני לא יודע איך להעתיק חתימות, חוקים, הגדרות ואנשי קשר)

:)
Old 29 יוני 2007, 21:52
חבר קבוצת

Default עזרה הצורך עם גיבוי תיקיות דואר אלקטרוני ב-Outlook וההגדרות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי paros View Post
אני רק צריך מחשב חדש ... (היה פעם על זה). אני צריך להעביר את כל הדואר שלי ב-Outlook Express מן המחשב הישן זה חדש .. מישהו יכול לעזור? (אני יודע איך להעביר תיקיות, אבל אני לא יודע איך להעתיק חתימות, חוקים, הגדרות ואנשי קשר)

:)
היי Paros,
תוכלו להעתיק את אנשי הקשר עם הפעולות הבאות:
קובץ>> יצוא>> פנקס הכתובות>> קובץ טקסט>> ערכים מופרדים בפסיקים>> ייצא>> עיון>> שמור את הקובץ בשם אתה רוצה>> סיום
Old יולי 13 2007, 08:11
קבוצת חברות חדשות

Lightbulb עזרה הצורך עם גיבוי תיקיות דואר אלקטרוני ב-Outlook וההגדרות

תודה על הצעות. גם אני נמצא ב-Outlook Express Backup Genie http://www.amicutilities.com/outlook-express-backup אשר עושה את התפקיד הנכון ומהר. אני ינסה אותם יותר ולאחר מכן קנה אחד!

: D
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Outlook (2007): כיצד לחלץ את כתובות הדוא"ל? gcowett חבילות Office & Applications 0 8 יוני 2009 03:02
דואר אלקטרוני ב-Outlook 2007 חיפוש תפקיד kevvyb חבילות Office & Applications 2 24 מרץ 2009 12:27
הגדרות Outlook Express jamie2k8 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 1 22 יוני 2008 13:40
אורנג 'fsmail.net Outlook הגדרות דוא"ל chrisleech11 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 8 ה -15 בחודש פברואר 2008 10:01
Outlook 2003 - Email ריק macarmela16 חבילות Office & Applications 6 26 יולי 2007 12:48
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.