![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני רק צריך מחשב חדש ... (היה פעם על זה). אני צריך להעביר את כל הדואר שלי ב-Outlook Express מן המחשב הישן זה חדש .. מישהו יכול לעזור? (אני יודע איך להעביר תיקיות, אבל אני לא יודע איך להעתיק חתימות, חוקים, הגדרות ואנשי קשר) :) |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
תוכלו להעתיק את אנשי הקשר עם הפעולות הבאות: קובץ>> יצוא>> פנקס הכתובות>> קובץ טקסט>> ערכים מופרדים בפסיקים>> ייצא>> עיון>> שמור את הקובץ בשם אתה רוצה>> סיום |
|
| |||
| |||
| תודה על הצעות. גם אני נמצא ב-Outlook Express Backup Genie http://www.amicutilities.com/outlook-express-backup אשר עושה את התפקיד הנכון ומהר. אני ינסה אותם יותר ולאחר מכן קנה אחד! : D |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Outlook (2007): כיצד לחלץ את כתובות הדוא"ל? | gcowett | חבילות Office & Applications | 0 | 8 יוני 2009 03:02 |
| דואר אלקטרוני ב-Outlook 2007 חיפוש תפקיד | kevvyb | חבילות Office & Applications | 2 | 24 מרץ 2009 12:27 |
| הגדרות Outlook Express | jamie2k8 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 1 | 22 יוני 2008 13:40 |
| אורנג 'fsmail.net Outlook הגדרות דוא"ל | chrisleech11 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 8 | ה -15 בחודש פברואר 2008 10:01 |
| Outlook 2003 - Email ריק | macarmela16 | חבילות Office & Applications | 6 | 26 יולי 2007 12:48 |
| שרשרת כלים | |
| |