mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Paštas, VoIP & MP Aptarimas

Register

Help Needed su kopijavimas Outlook aplankų ir parametrai

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 24, 2007, 02:28
Naujas Narys

Aš ką tik gavo naują kompiuterį ... (Buvo jai laiku). Man reikia perkelti visus savo "Outlook Express" paštą iš seno kompiuterio į naują vieno .. Bet kas gali padėti? (Žinau, kaip perkelti katalogus, bet nežinau, kaip nukopijuoti parašų, taisyklės, parametrai ir ryšiai)

:)
Old Birželis 29, 2007, 21:52
Narys

Citata:
Originally Posted by Paros View Post
Aš ką tik gavo naują kompiuterį ... (Buvo jai laiku). Man reikia perkelti visus savo "Outlook Express" paštą iš seno kompiuterio į naują vieno .. Bet kas gali padėti? (Žinau, kaip perkelti katalogus, bet nežinau, kaip nukopijuoti parašų, taisyklės, parametrai ir ryšiai)

:)
Hi Paras,
Jūs galėsite nukopijuoti šiuos veiksmus kontaktai:
Failas>> Eksportuoti ">> Adresų knyga>> Text File>> Comma separated value>> Eksportuoti"> Peržiūrėti>> Išsaugoti šią norimo> Baigti Failas
Old Liepa 13, 2007, 08:11
Naujas Narys

Dėkojame už jūsų pasiūlymus. Aš taip pat nustatė, Outlook Express Backup Genie http://www.amicutilities.com/outlook-express-backup kuris darbo teisė ir greitai. Pasistengsiu juos daugiau ir tada nusipirkti!

: D
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.