rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > E-mail, VoIP & IM dyskusja

Register

Pomoc potrzebna z kopii zapasowej folderów programu Outlook e-mail i ustawienia

Reply

Narzędzia wątku
Old 24 czerwca 2007, 02:28
Nowe państwa grupy

Właśnie dostałem nowy komputer ... (Był czas na to). Muszę przenieść wszystkie moje Outlook Express mail ze starego komputera do tej nowej .. Każdy może pomóc? (Wiem jak przenieść foldery, ale nie wiem jak skopiować podpisów, zasady, ustawienia i kontakty)

:)
Old 29. czerwca 2007, 21:52
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by Paros View Post
Właśnie dostałem nowy komputer ... (Był czas na to). Muszę przenieść wszystkie moje Outlook Express mail ze starego komputera do tej nowej .. Każdy może pomóc? (Wiem jak przenieść foldery, ale nie wiem jak skopiować podpisów, zasady, ustawienia i kontakty)

:)
Hi Paros,
Będziesz mógł skopiować kontakty z następujących kroków:
Plik>> Eksportuj>> Książka adresowa>> Tekst Plik>> Comma Separated Value>> Eksport>> Ludzie>> Zapisz plik pod nazwą chcesz>> Zakończ
Old 13 lipiec 2007, 08:11
Nowe państwa grupy

Dziękujemy za sugestie. Ja również, Outlook Express Backup Genie http://www.amicutilities.com/outlook-express-backup która zajmuje się prawem pracy i szybki. Postaram się ich więcej, a następnie kupić!

: D
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.