mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Email, VoIP & chat Discuţie

Register

Ajutor necesar pentru susţinerea cu Outlook de foldere de poştă electronică şi setările

Reply

Thread Tools
Old 24 iunie 2007, 02:28
Noile state Group

Thumbs up Ajutor necesar pentru susţinerea cu Outlook de foldere de poştă electronică şi setările

Tocmai am primit un nou PC-ul ... (A fost timp pentru asta). Am nevoie pentru a muta toate meu Outlook Express mail de la vechiul PC-ul pentru acest nou o .. Oricine poate ajuta? (Stiu cum de a muta dosarele, dar nu stiu cum de a copia de semnaturi, reguli, setările şi persoane de contact)

:)
Old 29 iunie 2007, 21:52
Grupul de stat

Default Ajutor necesar pentru susţinerea cu Outlook de foldere de poştă electronică şi setările

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Paros View Post
Tocmai am primit un nou PC-ul ... (A fost timp pentru asta). Am nevoie pentru a muta toate meu Outlook Express mail de la vechiul PC-ul pentru acest nou o .. Oricine poate ajuta? (Stiu cum de a muta dosarele, dar nu stiu cum de a copia de semnaturi, reguli, setările şi persoane de contact)

:)
Max Paros,
Veţi putea să copiaţi contactele cu următoarele etape:
File>> Export>> Address Book>> fişier text>> Comma Separated Value>> Export>> Browse>> Salvaţi acest fişier cu numele pe care doriţi>> Terminare
Old 13 iulie 2007, 08:11
Noile state Group

Lightbulb Ajutor necesar pentru susţinerea cu Outlook de foldere de poştă electronică şi setările

Vă mulţumim pentru sugestii. Am găsit de asemenea, Outlook Express Backup Genie http://www.amicutilities.com/outlook-express-backup care are loc de muncă şi dreptul de repede. Eu voi încerca-i mai apoi cumpăra o!

: D
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.