![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dostal som nový PC ... (Bol čas na to). Potrebujem presunúť všetky moje Outlook Express mail zo starého PC do tejto novej .. Ktokoľvek môže pomôcť? (Ja viem, ako sa pohybovať zložky, ale nevím jak kopírovať podpisy, pravidlá, nastavenia a kontakty) :) |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Budete mať možnosť skopírovať kontakty s nasledujúcimi krokmi: Súbor>> Export>> Adresár>> textového súboru>> Hodnoty oddelené čiarkami>> Export>> Ľudia>> Uložiť tento súbor s názvom chcete>> Povrchová úprava |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme za vaše návrhy. Tiež som našiel zálohovanie Genie Outlook Express http://www.amicutilities.com/outlook-express-backup ktorý robí túto prácu práva a rýchlo. Budem sa snažiť im viac a potom zakúpiť! : D |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Outlook (2007): Ako extrahovať emailovej adresy? | gcowett | Office & Aplikácie | 0 | 8 júna 2009 03:02 |
| Outlook 2007 Email Hľadať Funkcia | kevvyb | Office & Aplikácie | 2 | 24. marca 2009 12:27 |
| Nastavenie Outlook Express | jamie2k8 | Email, VoIP & IM Diskusia | 1 | 22. júna 2008 13:40 |
| Orange fsmail.net email výhľad nastavenia | chrisleech11 | Email, VoIP & IM Diskusia | 8 | 15. február 2008 10:01 |
| Outlook 2003 - email prázdny | macarmela16 | Office & Aplikácie | 6 | 26. júla 2007 12:48 |
| Thread Tools | |
| |