мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Емаил, ВоИП & ИМ Разговор

Register

Потребна помоћ са потпорни Оутлоок фасцикле е-поште и поставки

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24. јуни 2007, 02:28
Нови члан групе

Thumbs up Потребна помоћ са потпорни Оутлоок фасцикле е-поште и поставки

ЈА праведан је добио ново рачунар ... (Било је време за то). ЈА потреба за кретање свим мојим Оутлоок Експресс маил са старог рачунара на ово ново .. Свако може помоћи? (Ја знам како за покрет фасцикле, али не знам како да копирате потписа, правила, подешавања и контакти)

:)
Old 29. јуни 2007, 21:52
Мембер Гроуп

Default Потребна помоћ са потпорни Оутлоок фасцикле е-поште и поставки

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Парос View Post
ЈА праведан је добио ново рачунар ... (Било је време за то). ЈА потреба за кретање свим мојим Оутлоок Експресс маил са старог рачунара на ово ново .. Свако може помоћи? (Ја знам како за покрет фасцикле, али не знам како да копирате потписа, правила, подешавања и контакти)

:)
Бок Парос,
Моћи ћете да копирате контакте са следећим корацима:
Филе>> Експорт>> Адресар>> Текст Филе>> Цомма Сепаратед Валуе>> Експорт>> Броусе>> Сачувај ову датотеку са именом које желите>> Завр
Old 13 срп 2007, 08:11
Нови члан групе

Lightbulb Потребна помоћ са потпорни Оутлоок фасцикле е-поште и поставки

Хвала вам на предлозима. Такође сам пронашао Оутлоок Експресс Бацкуп гени хттп://ууу.амицутилитиес.цом/оутлоок-експресс-бацкуп која обавља посао и брзо. Ја ћу покушати да их више, а затим купити!

: Д
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Оутлоок (2007): Како Екстракт адресе? гцоуетт Оффице & Апплицатионс 0 8. јуна 2009 03:02
Оутлоок 2007 Емаил Сеарцх фунцтион кеввыб Оффице & Апплицатионс 2 24 март 2009 12:27
Оутлоок Експресс подешавања јамие2к8 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 22. јуна 2008 13:40
Оранге фсмаил.нет подешавања е-поште за Оутлоок цхрислеецх11 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 8 15 фебруар 2008 10:01
Оутлоок 2003 - Емаил празно мацармела16 Оффице & Апплицатионс 6 26. јула 2007 12:48
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц