менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення

Register

Допомога при необхідності резервного копіювання електронної пошти Outlook папками та параметри

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 червня 2007, 02:28
Нові члени групи

Я тільки що отримав новий комп'ютер ... (Було на це часу). Мені потрібно перемістити всі мої листи з Outlook Express від старого комп'ютера на цей новий .. Будь-яка людина може допомогти? (Я знаю, як переміщати папки, але я не знаю, як скопіювати підписів, правила, параметри і контакти)

:)
Old 29 червня 2007, 21:52
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав ПГВКП View Post
Я тільки що отримав новий комп'ютер ... (Було на це часу). Мені потрібно перемістити всі мої листи з Outlook Express від старого комп'ютера на цей новий .. Будь-яка людина може допомогти? (Я знаю, як переміщати папки, але я не знаю, як скопіювати підписів, правила, параметри і контакти)

:)
Привіт Парос,
Ви зможете скопіювати контакти з допомогою наступних кроків:
Файл>> Експорт>> Адресна книга>> Текст Файл>> Comma Separated Value>> Експорт>> Огляд>> Збережіть цей файл з ім'ям ви хочете>> Готово
Old 13 липня 2007, 08:11
Нові члени групи

Дякуємо за ваші пропозиції. Я також виявив, Outlook Express Backup Genie http://www.amicutilities.com/outlook-express-backup що робить роботу правильно і швидко. Я постараюся їх більше, а потім купити!

: D
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.