![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all. Έχω διαγραφούν κατά λάθος τον κωδικό μου και ξέχασα η απάντηση στο ερώτημα το μυστικό, έτσι τώρα δεν μπορώ να την πρόσβαση μου λογαριασμό e-mail. Η Microsoft που μου έδωσε μια γενική απάντηση everytime. i πραγματικά ανάγκη αυτό το λογαριασμό, ώστε να δημιουργήσετε έναν άλλο είναι έξω από το θέμα. όλες τις επαφές μου χρησιμοποιούν την παλιά διεύθυνση. παρακαλώ βοήθεια. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να επικοινωνήσετε με M / μαλακά ή να παρακολουθήσει το χαμένο κωδικό πρόσβασης στο σύστημα ανάκτησης Hotmail.
| |||
| |||
| Πώς ακριβώς έκανες "διαγράψει" τον κωδικό σας; |
|
| |||
| |||
| τον κωδικό πρόσβασης ήταν αποθηκευμένο στην αυτόματη σύνδεση, i ανεξέλεγκτη από λάθος. i κλικ στο ποντίκι ήταν λίγο πολύ γρήγορα. m / μαλακό είναι απελπιστική περίπτωση, όλα είναι άχρηστα τη βοήθεια όλων των γενικών .......... κλικ σε αυτό το σύνδεσμο, αν και αυτό το κλικ σε αυτήν τη σύνδεση εάν αυτό. πραγματικό πρόσωπο που δεν είναι μόνο η ανάγνωση του υπολογιστή ρομπότ που ονομάζεται max. |
|
| |||
| |||
| Σύντομη να προσπαθεί να μαντέψει ότι δεν έχετε άλλη επιλογή από το να ακολουθηθεί η κανονική αναζήτηση καναλιών. |
|
| |||
| |||
| Σύστημα θα μπορούσε να αποκαταστήσει την εργασία; |
|
| |||
| |||
| ότι προσπάθησα, δεν αποτελέσματα ...................... Μάλλον hotmail είναι αυτό της ίδιας της οντότητας |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως όταν γραφτήκατε χρησιμοποιήσετε μια εναλλακτική διεύθυνση email; Αν ναι, αυτό είναι το μόνο δυνατό τρόπο για να ανακτήσει το λογαριασμό σας, αποστέλλοντας τα στοιχεία της
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Firefox autosaves αποθηκεύονται οι κωδικοί πρόσβασης ανεξάρτητα - έχετε δοκιμάσει αναζητούν στο Security -> Saved Passwords;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|