![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם. יש לי את הסיסמא בטעות להמחק ואני שכחתי את התשובה לשאלה הסודית, אז עכשיו אני לא יכול לגשת את חשבון הדואר האלקטרוני. Microsoft הוא נותן לי תירנגה התשובה בכל פעם. אני באמת צריך את זה בחשבון, ולכן היא יצירה אחרת לא בא בחשבון. כל אנשי הקשר שלי להשתמש בכתובת הישנה. אנא עזור. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך לפנות ז / רך או בצע את הסיסמה אבידה אחזור מערכת Hotmail.
| |||
| |||
| איך בדיוק עשית 'למחוק' את הסיסמא שלך? |
|
| |||
| |||
| הסיסמה נשמר אוטומטית של כניסה, את זה אני לא מסומנות בטעות. הייתי לחיצה על העכבר קצת מהר מדי. ז / רך הוא מקרה אבוד כל העזרה הוא חסר תועלת כל תירנגה .......... ללחוץ על קישור זה אם זה ולחץ על קישור זה אם זה. אדם אמיתי לא רק לקרוא את המחשב רובוט בשם מקס. |
|
| |||
| |||
| פחות מנסה לנחש את זה אין לך אפשרות אחרות אלא לעבור בדרך כלל אחזור ערוצים. |
|
| |||
| |||
| System Restore עשוי לעבוד? |
|
| |||
| |||
| ניסינו את זה, לא נמצאו תוצאות ...................... אני מניח Hotmail להיות הבעלים של אותו גוף |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם כאשר נרשמת להשתמש בכתובת דוא"ל חלופית? אם כן, כי הוא רק דרך אפשרית על מנת לשחזר את החשבון, על ידי שליחת הפרטים בה
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Firefox autosaves מאוחסן סיסמאות ללא קשר - האם ניסית להסתכל אבטחה -> שמורה סיסמאות?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| השימוש ב-Hotmail ב-Outlook | עזרה | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 5 | 23 מרץ 2009 15:51 |
| הצילו!! אני לא יכול להיכנס ל-Hotmail שלי. | tolet | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 11 | -28 ינואר 2009 15:35 |
| Hotmail לאחר instaling ממוצע 8.0 | mpenney | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 8 | 14th אפריל 2008 05:30 |
| Firefox ב-Hotmail הוסף | mrdaveyk | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | 11th פברואר 2008 12:30 |
| הבעיה עם Hotmail | נאדר | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 9th אוקטובר 2007 16:13 |
| שרשרת כלים | |
| |