![]() |
|
| |||
| |||
| hi all. i ir nejauši dzēst manu paroli un es aizmirsu atbildi uz slepeno jautājumu, tāpēc tagad es nevaru piekļūt savam e-pasta kontu. microsoft dod man generic atbildēt everytime. Es patiešām nepieciešama šī konta, tādējādi radot vēl ir ārpus jautājuma. visi mani kontakti izmantot veco adresi. please help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums jāsazinās ar M / mīksta vai sekot aizmirsāt paroli izguves sistēmu Hotmail.
| |||
| |||
| Kā tieši jūs 'dzēst' paroli? |
|
| |||
| |||
| parole tika saglabāts auto pierakstīšanās, i nekontrolēti to kļūdas dēļ. i bija noklikšķinot peles pārāk ātri. m / soft ir bezcerīgi gadījumā visus palīdzību ir bezjēdzīgi visas sugas .......... noklikšķiniet uz šīs saites, ja šī un noklikšķiniet uz šīs saites, ja tā. nav reālas personas lasa tikai dators robots nosaukumu maks. |
|
| |||
| |||
| Pietrūkst mēģina uzminēt, ka jums nav citas izvēles kā iet caur parasto atgūšanas kanāliem. |
|
| |||
| |||
| System Restore varētu darboties? |
|
| |||
| |||
| centās, ka nav rezultātu ...................... Es domāju, Hotmail vai tas ir paša uzņēmuma |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai tad, kad esat pierakstījies izmantot rezerves e-pasta adresi? Ja tā tas ir vienīgais iespējamais veids, kā atgūt savu kontu, nosūtot datus, lai tā
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Firefox autosaves saglabātās paroles neatkarīgi - esat mēģinājuši atrast ir Security -> Saved Passwords?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|