![]() |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor. Am şters din greşeală şi-mi parola Am uitat răspunsul la întrebarea secretă, aşa că acum nu pot să-mi acceseze contul de e-mail. Microsoft dă-mi un răspuns de fiecare dată generic. Chiar am nevoie de acest cont, astfel încât este de a crea un alt ieşit din discuţie. toate contactele mele folosi vechea adresă. vă rog, ajutor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai nevoie pentru a contacta M / moale sau urmaţi pierdut parola sistem de regăsire în hotmail.
| |||
| |||
| Cum anume te-ai 'sterge' parola? |
|
| |||
| |||
| parola a fost salvat în semn de auto-in, am bifat din greseala. i clic pe mouse-ul a fost un pic cam prea repede. m / moale este o speranţă caz de tot ajutorul este inutil toate generic .......... faceţi clic pe acest link, dacă acest lucru şi daţi clic pe acest link, dacă asta. nici o persoană reală este citit doar de computer robot numit max. |
|
| |||
| |||
| Scurte de a încerca să-l ghicesc nu aveţi nici o altă opţiune, dar pentru a trece prin canalele normale de regăsire. |
|
| |||
| |||
| Restabilire sistem ar putea lucra? |
|
| |||
| |||
| că a încercat, fără rezultate ...................... Cred hotmail fiind are propria entitate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A făcut, atunci când v-aţi înscris utiliza un supleant adresa de e-mail? Dacă da, care este singurul mod posibil de a recupera contul dumneavoastră, prin trimiterea de detalii pentru a-l
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Firefox autosaves stocate parole indiferent - Aţi încercat căutaţi în Security -> Saved Parolele?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |