![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наскоро се върнах от пътуване и, докато проверката ми Hotmail акаунт, видях имейл в моята пощенска кутия, което дойде от себе си! След отваряне на имейл и проверка на заглавието, видях, че това съобщение е било изпратено до всеки контакт в моя Hotmail адресната книга. Очевидно някой е hacked моя имейл акаунт и след това изпратени спам имейл. Имам няколко въпроса. Първо, как се случи това, и второ, аз съм сигурна използвайки тази сметка, след промяна на паролата си за нещо много по-трудно да проникна? Аз вече са информирани за тези, които излязоха на спам, че те не трябва да отидете на някоя от връзките в имейла и че за момента те трябва да изтриете някоя от тази Hotmail имейл адрес, без да отваряте го. Имам създаде нов Gmail адрес за момента. Истинският лентяй тук е, че моята Hotmail адрес е платен абонамент сметка, и то irritates ме, че могат да бъдат изложени малко пари, защото сега аз съм страхувайте да използвате имейл акаунт вече. Благодарности, JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Промяна на вашата парола за достъп до някои нещо достойни.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
има softwere, които могат да пляскане пароли, но които не могат да пляскане писма / номера смесен
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Промяната на паролата е една добра идея. Но P @ Ssw0Rd би било също толкова трудно да се пляскане и би действително е възможно да се запомни (поне за мен). Повечето крекери откажат след като са били през цялата обща кратки думи. Преместване в друга. Повече за проблема може да бъде, ако те са взели адреса си книга, която те вече могат да спам с други имейл акаунта, знаейки, че всички адреси са "на живо".
|
| |||
| |||
| Имам нов хакер-resistent парола, но аз ще съм си оставя Hotmail адрес неактивни за няколко седмици (не случайно проверявате входящата) само за да се уверите, хакер не е в състояние да се върна инча Добрата новина за addressbook ми е, че аз не е имал много контакти в него и, както споменах и преди, аз вече сте информирани ги изтриете някакви допълнителни имейли от този адрес до следващо известие. Благодарим ви за вход. JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не се притеснявайте за него. Това е често срещан трик от spammers - те ще измислен собствен имейл адрес и CC го за себе си. Вие не се изпращат на електронна поща.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ако направиш това, което пише на тази страница: http://www.spamcop.com/help_with_hea...s_hotmail.html И след това поставете пълния заглавките на имейли ли изпратиха до ч. до мен, аз може би ви кажа, ако тя е spoofed или не. Да не го поставете в полето форуми или spammers скоро ще се хване за нея, когато те тралови форумите за имейл адреси.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Вашият Backup Решения | platti | Дискове & сменяемите носители | 10 | 4 май 2009 г. 10:30 |
| Hotmail Сметка - Как е възможно някой може твърде рязка рана в моя имейл | kayl1986 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 7 | 4 Март 2009 09:41 |
| Добър Свободен Antivirus Решения | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 25 | 22 май 2008 г. 15:38 |
| PavBckPT.exe - Дали съм бил откраднат? | vic66 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 16 | 2-ро октомври 2007 08:18 |
| Backup решения - съвети моля | Ола | Дискове & сменяемите носители | 1 | 7 юни 2007 22:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |