![]() |
|
| |||
| |||
| לאחרונה הגעתי הביתה מבית טיול ו, בעת בדיקת חשבון Hotmail שלי, ראיתי דוא"ל כי תיבת הדואר הנכנס שלי באו את עצמי! לאחר שפתח את כתובת הדוא"ל ואת לבדוק את הכותרת, ראיתי כי זה היה נשלח דוא"ל לכל איש הקשר שלי ב-Hotmail פנקס הכתובות. כנראה שמישהו היה hacked דוא"ל החשבון שלי ולאחר מכן נשלח החוצה דואר זבל בדואר האלקטרוני. יש לי כמה שאלות. ראשית, איך זה קרה, ושנית, אני בטוח באמצעות חשבון זה, לאחר שינוי הסיסמה שלי למשהו הרבה יותר קשה כדי לקצץ? אני כבר הודיע להם את אלה זבל יצא החוצה כי הם לא צריכים ללכת כל אחד הקישורים הדוא"ל וכי לעת עתה הם צריכים למחוק את כל הודעות דואר מ-Hotmail כתובת בלי לפתוח אותו. אני צריך להגדיר כתובת Gmail חדש לעת עתה. Bummer האמיתי שלי הוא כאן Hotmail הכתובת היתה שילם חשבון המנוי, וזה irritates לי שאני לא יכול להיות קצת כסף עכשיו, כי אני מפחד להשתמש שדוא"ל החשבון יותר. תודה, JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שנה את הסיסמא שלך לחלק דבר הגון.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
יש softwere שיכול לפצח סיסמאות אבל לא יכול לפצח אותיות / מספרים מעורב
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שינוי הסיסמה היא רעיון טוב. אך @ P Ssw0Rd יהיה קשה בדיוק כמו סדק בעצם ואת היה אפשר לזכור (לפחות בשבילי). רוב crackers לוותר לאחר שהם עברו בין כל המילים הנפוצות קצר. לעבור עוד אחד. עוד של בעיה יכול להיות אם הם לקחו את פנקס הכתובות, שבו הם יכולים כעת זבל עם חשבונות דוא"ל אחרים, בידיעה כי כל כתובות 'חי'.
|
| |||
| |||
| אני כבר יש האקר חדש resistent-סיסמא, אבל אני הולך לעזוב את כתובת Hotmail פעילה כמה שבועות (למעט מדי פעם לבדוק את תיבת הדואר הנכנס), רק כדי להיות בטוח האקר לא הצליחה לחזור למערכת החדשות הטובות על addressbook זה לא היה לי הרבה מאוד קשרים בו וכפי שציינתי קודם, אני כבר הודיע להם כדי למחוק יותר מ כי כתובת הדואר האלקטרוני עד להודעה חדשה. Thanks for your input. JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אל תדאג. זה טריק נפוץ של שולחי דואר זבל - הם יוכלו למתוח את כתובת הדוא"ל ו CC את זה בעצמך. אתה לא שולח את הדואר האלקטרוני.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אם אתה עושה את מה שהוא אומר בדף זה: http://www.spamcop.com/help_with_hea...s_hotmail.html ולאחר מכן הדבק את מלוא כותרות על הודעות דוא"ל שנשלחו יש לך אל PM לי, כנראה אני יכול לספר לך אם היא spoofed או לא. האם זה לא להדביק את הפורומים או לפתוח את שולחי דואר זבל בקרוב להשיג את זה כאשר הם מכמורת הפורומים עבור כתובות דוא"ל.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פתרונות גיבוי שלך | platti | כוננים & נשלפת | 10 | 4th מאי 2009 10:30 |
| חשבון Hotmail - מהי הסבירות שמישהו מסוגל גם היא לפרוץ את הדוא"ל | kayl1986 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 7 | 4th מרץ 2009 09:41 |
| טוב פתרונות אנטי וירוס חינם | evilfantasy | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 25 | 22 מאי 2008 15:38 |
| PavBckPT.exe - האם הייתי שנחטף? | vic66 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 16 | 2nd אוקטובר 2007 08:18 |
| פתרונות גיבוי - עצה בבקשה | Ola | כוננים & נשלפת | 1 | 7 יוני 2007 22:45 |
| שרשרת כלים | |
| |