![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Neseniai aš grįžo namo iš kelionės ir, kai tikrinant savo "Hotmail", pamačiau, kad į mano pašto dėžutę atėjo iš savęs paštu! Po atidarymo pašto adresą ir patikrinti pavadinimą, aš pamačiau, kad šis laiškas buvo išsiųstas į kiekvieną kreiptis, mano Hotmail "adresų knygos. Matyt kažkas nulaužė mano pašto dėžutę ir tada siunčiami elektroninio pašto šiukšlių. Turiu kelis klausimus. Pirma, kaip tai atsitiks, ir, antra, aš saugus naudoti šią sąskaitą, kai keičiasi mano slaptažodį į kažką daug sunkiau nulaužti? Aš jau pranešė tiems, kam šlamštas išėjo, kad jie turėtų kreiptis į bet kurį iš pašto ryšius ir kad šiuo metu jie turėtų ištrinti bet nuo tos "Hotmail" pašto adresas neišpakuoti. Turiu įsteigti naują Gmail adresą metu. Nekilnojamojo Nusivylimas yra tas, kad mano "Hotmail" adresas buvo mokama prenumerata sąskaita, ir erzina mane, kad man gali būti iš šiek tiek pinigų, nes dabar bijau naudoti, kad pašto dėžutę anymore. Ačiū, JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keisti slaptažodį tam tinkamas dalykas.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
yra softwere kad gali kreko slaptažodžius, bet ne gali kreko raidės / skaičiai mišrus
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pakeitus slaptažodį gera idėja. Bet P @ Ssw0Rd Būtų lygiai taip pat sunku nulaužti ir iš tiesų galima prisiminti (bent jau man). Dauguma krekerių mesti po to, kai jie buvo per visus bendro trumpus žodžius. Pereiti į kitą. Daugiau problema gali būti jei jie ėmėsi savo adresų knygą, kurioje jie dabar gali šlamštas kitų pašto dėžučių, žinant, kad visi adresai yra "gyvi".
|
| |||
| |||
| Turiu nauja hacker atspariomis slaptažodį, bet aš norėčiau palikti savo "Hotmail adresas neaktyvus porą savaičių (išskyrus retkarčiais tikrinti dì ¾ utì), tik siekiant įsitikinti hakeris negalėjo gauti įeiti Geros naujienos apie mano addressbook yra ta, kad aš neturėjau labai daug kontaktų, ir kaip jau minėjau anksčiau, aš jau apie juos ištrinti jokių laiškų nuo iki tolesnio pranešimo adresą. Thanks for your input. JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Don't worry about it. Tai bendras Apgaulė spameriai - jie bus Spoof savo elektroninio pašto adresą ir CC ją sau. You didn't Siųsti el.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jei daryti tai, ką ji sako On this page: http://www.spamcop.com/help_with_hea...s_hotmail.html Ir tada dėti visas antraštes laiškus turite siųsti į PM man, galiu pasakyti, tikriausiai, jei jis yra suklastotas, ar ne. Don't įklijuokite jį į atvirų forumų ar spameriai netrukus griebtis to, kai jie tralo elektroninio pašto adresus forumuose.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Jūsų atsarginės sprendimai | platti | Drives & Removable Media | 10 | 4 gegužė 2009 10:30 |
| "Hotmail" - kaip tikėtina, yra kažkas galėtų per Hack į mano elektroninio pašto | kayl1986 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 7 | 4 kovas 2009 09:41 |
| Gera Nemokamas antivirusinės programos | evilfantasy | Virus, Spyware & Security | 25 | Gegužė 22, 2008 15:38 |
| PavBckPT.exe - aš buvo pagrobtas? | vic66 | Virus, Spyware & Security | 16 | 2 spalis, 2007 08:18 |
| Backup sprendimai - Prašau patarimo | Ola | Drives & Removable Media | 1 | 7 birželis 2007 22:45 |
| Temos įrankiai | |
| |