![]() |
|
| |||
| |||
| Nesen es atbraucu mājās no ceļojuma un, lai pārbaudītu manu Hotmail kontu, redzēju, e-pasts manā iesūtnē, kas nāca no sevis! Pēc atvēršanas e-pastu un pārbaudīt galveni, es redzēju, ka šis e-pasts tika nosūtīts uz katru sazināties savā Hotmail adrešu grāmatā. Acīmredzot kāds bija ielauzies manu e-pasta kontu un pēc tam izsūtīja spam email. Man ir pāris jautājumi. Pirmkārt, kā tas notiek, un, otrkārt, es esmu drošs, izmantojot šo kontu, pēc tam mainot manu paroli, lai kaut ko daudz grūtāk kapāt? Es jau esmu informēts tiem, kam spam izgāja, ka viņi nedrīkst iet uz kādu no e-pasta sakarus un ka pagaidām tās izdzēst e-pastu, ka Hotmail adresi neatverot to. Man ir izveidojušas jaunu Gmail adresi pagaidām. Reālā bummer šeit ir tāds, ka mana Hotmail adrese tika izmaksāta parakstīšanās kontā, un tas kaitina, ka man var būt ārpus naudu, jo tagad es baidos izmantot šo e-pasta kontu vairs. Pateicība, JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mainiet savu paroli, lai kādu lietu pienācīgas.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
ir softwere kas var kreka paroles, bet ne var kreka vēstules / numurus jaukts
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mainot parole ir laba ideja. Bet p @ Ssw0Rd būtu tikpat grūti kreka un faktiski nebūtu iespējams atcerēties (vismaz man). Lielākā daļa krekeri atmest, kad tie ir visos kopējās īsus vārdus. Pāriet uz citu. Vairāk problēma varētu būt, ja tās ir veikušas, adrešu grāmata, ko viņi tagad var surogātpasta ar citām e-pasta kontiem, zinot, ka visas adreses ir "live".
|
| |||
| |||
| Man jauns hakeris rezistentās paroli, bet es esmu gatavojas pamest manu Hotmail adresi neaktīvi pāris nedēļas (izņemot laiku pa laikam pārbaudīt inbox), tikai lai pārliecinātos, hakeris nav varējis atgriezties collas labas ziņas par savu adrešu, ka man nebija ļoti daudz kontaktu ar to un, kā jau minēju iepriekš, es jau esmu informēts tos izdzēstu jebkurus papildu e-pastus no minēto adresi līdz turpmākam paziņojumam. Thanks for your input. JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neuztraucieties par to. Tas ir kopējā triks surogātpasta izplatītāji - tie būs mānīšanās savu e-pasta adresi un CC to pats. Neesat sūtīt e-pastu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ja jūs to, ko saka par šo lapu: http://www.spamcop.com/help_with_hea...s_hotmail.html Un ielīmējiet pilnu galvenes uz e-pastu jums sūta uz PM man, es varu droši pateikt, ja tas ir krāpnieciskām vai ne. Nav ielīmējiet to atvērt forumi vai surogātpasta izplatītājiem būs ātri dabūt rokā par to, kad viņi tralis uz e-pasta adresēm forumos.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |