![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ostatnio Wróciłem z podróży i podczas sprawdzania mojego konta pocztowego Hotmail, widząc mój e-mail w skrzynce odbiorczej, że pochodziła z siebie! Po otwarciu wiadomości e-mail i sprawdziany w nagłówku, widziałem, że ten e-mail został wysłany do każdego kontaktu w książce adresowej mojego Hotmail. Widocznie ktoś miał hacked moje konto e-mail, a następnie rozesłała spamie. Mam kilka pytań. Po pierwsze, jak to się stało, a po drugie, ja jestem bezpieczny użyciu tego konta po zmianie hasła do czegoś znacznie trudniejsze do hack? Mam już poinformowana, do których spamu wyszedł z tym nie powinny one przejść do dowolnego z linków w e-mailu i że w chwili obecnej należy usunąć wszystkie wiadomości z tego adresu Hotmail bez otwierania go. Mam utworzyć nowy adres Gmail w chwili obecnej. Prawdziwym bummer jest Hotmail, że mój adres został opłacony abonament konta i irritates mi, że można się trochę pieniędzy, ponieważ teraz Obawiam się, że do korzystania z konta e-mail już. Dzięki, JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zmiana hasła do niektórych rzeczą godną.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
istnieje softwere że może złamać hasła, ale nie może roztrzaskać liter / liczb mieszanych
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zmiana hasła jest dobrym pomysłem. Ale p @ Ssw0Rd byłaby tak trudna do zgryzienia, co faktycznie jest możliwe do zapamiętania (przynajmniej dla mnie). Większość krakersy zrezygnować po ich przez wszystkie wspólne krótkie słowa. Przenieś na inną. Więcej problemu może być, jeżeli podjęły książce adresowej, które mogą się spam z innych kont e-mail, wiedząc, że wszystkie adresy są "na żywo".
|
| |||
| |||
| Mam nowe hasło hakerów-resistent, ale mam zamiar opuścić mój adres Hotmail nieaktywne na kilka tygodni (czasami inne niż sprawdzanie skrzynki) tylko upewnij się, że haker nie był w stanie wrócić cali Dobrą wiadomością o mojej AddressBook jest to, że nie miał bardzo wiele kontaktów w niej i jak już wcześniej wspomniano, już poinformował je, aby usunąć wszelkie dalsze wiadomości z tego adresu do odwołania. Thanks for your input. JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Don't worry about it. Jest to wspólne podstęp spamerów w - ich fałszywe swój adres e-mail i CC do siebie. Nie wysłać e-mail.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jeśli to, co mówi o tej stronie: http://www.spamcop.com/help_with_hea...s_hotmail.html A następnie wkleić na pełne nagłówki wiadomości e-mail wysłany dostał się do PM do mnie, mogę chyba powiedzieć, jeśli jest fałszywe, czy też nie. Nie wkleić go w otwartym forum lub spamerów wkrótce złapać go kiedy włoków forum dla adresów e-mail.
__________________ serverguy |