![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Recent, am venit acasă de la o călătorie şi, în timp ce verificarea meu cont Hotmail, a văzut un e-mail în cutia mea poştală care a venit de la mine! După deschiderea de e-mail şi de verificare a antet, am vazut ca acest e-mail a fost trimis la fiecare persoană de contact în agenda mea Hotmail. Se pare că cineva a avut tocat meu cont de e-mail şi apoi trimis un e-mail de spam. Am câteva întrebări. În primul rând, cum se întâmplă acest lucru, şi în al doilea rând, sunt în siguranţă, utilizând acest cont dupa schimbarea parolei la ceva mult mai greu de hack? Am informat deja cei cărora le-a ieşit să spam că acestea nu ar trebui să merg la oricare din link-urile din e-mail şi că, pentru moment, acestea ar trebui să ştergeţi orice e-mail de la adresa de Hotmail că fără a deschide-o. Am înfiinţat o nouă adresă de Gmail, pentru moment. Adevărata Bummer aici este că-mi adresa de Hotmail a fost plătit un abonament de cont, şi-l irita-mă că eu pot fi niste bani, pentru că acum Mă tem de a folosi acest cont de e-mail mai. Mulţumesc, JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Schimbaţi-vă parola pentru a ceva decent.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
există softwere care pot sparge parole, dar care nu poate crack litere / numere de amestecat
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Schimbarea parolei este o idee bună. Dar p @ Ssw0Rd ar fi la fel de greu de rezolvat şi de fapt ar fi posibil să vă amintiţi (cel putin pentru mine). Cele mai multe biscuiti renunţa după ce acestea au fost prin toate comună scurt cuvinte. Trece la un altul. Mai mult de o problemă ar putea fi dacă le-au luat adresa dvs. de carte, pe care le pot acum spam cu alte conturi de e-mail, ştiind că toate adresele sunt "live".
|
| |||
| |||
| Am un nou hacker-resistent parola, dar voi lăsa să-mi adresa de Hotmail inactive pentru câteva săptămâni (altele decât ocazional verificarea inbox) doar pentru a fi sigur de hacker nu a fost capabil să mă întorc inch Vestea bună despre addressbook mea este ca nu aveam foarte multe contacte în el şi după cum am menţionat mai înainte, m-am informat deja pentru a le şterge orice altă adresă de e-mail-uri de la faptul că până la noi ordine. Vă mulţumim pentru intrare. JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu-ti face griji despre asta. Aceasta este o comună truc de spam - acestea vor spoof propria adresă de e-mail şi de CC-o pentru tine. Nu ai trimite pe e-mail.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Daca faci ceea ce se spune în această pagină: http://www.spamcop.com/help_with_hea...s_hotmail.html Şi apoi inseraţi completă categorii, pe de e-mail-uri te-ai trimis la un PM la mine, eu pot să vă spun, probabil, în cazul în care acesta este falsificata sau nu. Nu lipiţi-o în aer liber sau pe forumuri de spam, va face rost de ea, atunci când acestea traul de forumuri pentru adrese de e-mail.
__________________ serverguy |