![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som prišiel domov z cesty, a pri kontrole môj účet Hotmail, videli v mojej e-mailovej schránky, ktoré sa stalo od seba! Po otvorení e-mailu a kontrola hlavičky, videl som, že tento email bol zaslaný ku každému kontaktu v adresári môjho Hotmail. Zrejme niekto mrzačeniu môj e-mailový účet a potom zaslala spam email. Mám pár otázok. Po prvé, ako sa to stalo, a za druhé som v bezpečí pomocou tohto účtu po zmene moje heslo na niečo oveľa ťažšie hack? Už som informoval na tie, ktorým spam vyšed, že by nemala ísť na niektorý z odkazov v e-maile, a že v súčasnosti by mali odstrániť všetky e-maily z tejto adresy Hotmail bez otvorenia. Mám vytvoriť novú adresu Gmail v súčasnosti. Skutočnú průšvih je, že moja adresa bola Hotmail platené predplatné účtu, a to irituje ma, že môžem byť v nejaké peniaze, pretože teraz mám strach, že používanie e-mailového konta ešte. Vďaka, Jody |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zmeniť heslo pre niektoré vec slušné.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
existuje softwer, ktorá môže prasknúť, ale bez hesla je bezva písmená / čísla zmiešaná
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zmena hesla je dobrý nápad. Ale p @ Ssw0Rd bude rovnako ťažké crack a skutočne možné zapamätať (aspoň pre mňa). Most tuknut vzdať potom, čo boli vo všetkých spoločných krátke slová. Prejsť na iný. Ďalší problém môže byť v prípade, že majú brať adresáre, ktoré môžu teraz spamu s e-mailových účtov, s vedomím, že všetky adresy sú 'živú'.
|
| |||
| |||
| Mám nový hacker-resistenti hesla, ale budem na dovolenke môj Hotmail adresu neaktívne za pár týždňov (okrem občasného kontrolu schránky) prostě si byť istí, že hacker nebol schopný sa dostať späť palcov Dobré správy o mojom addressbook je, že som nemal veľmi veľa kontaktov v ňom a ako som spomenul vyššie, som už informoval je odstrániť akúkoľvek ďalšiu e-maily z tejto adresy do odvolania. Ďakujeme za vašu odozvu. Jody |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nerobte si starosti. To je častý trik pre spamermi - budú vtip si vlastnú e-mailovú adresu a CC je pre seba. Nezadali ste poslať e-mailom.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ak budete robiť to, čo je napísané na tejto stránke: http://www.spamcop.com/help_with_hea...s_hotmail.html A vložte plnej hlavičky na e-maily máš poslal na PM sa mi, môžem snáď povedať, je-li s falošnou identitou, alebo nie. Nevkladajte ho v otvorených fórach alebo spamermi čoskoro chytiť ho, keď vlečnej fóra na e-mailovej adresy.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vaša Zálohovanie Solutions | platt | Drives & Removable Media | 10 | 4. mája 2009 10:30 |
| Hotmail Účet - Ako pravdepodobné je niekto schopný príliš hack na môj email | kayl1986 | Email, VoIP & IM Diskusia | 7 | 4. marec 2009 09:41 |
| Dobrý Voľný Antivirus Solutions | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnosť | 25 | 22. mája 2008 15:38 |
| PavBckPT.exe - som bola unesená? | vic66 | Virus, spyware a bezpečnosť | 16 | 2. októbra 2007 08:18 |
| Záložné riešenia - poradenstvo, prosím | Ola | Drives & Removable Media | 1 | 7. jún 2007 22:45 |
| Thread Tools | |
| |