![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам дошао кући из излет и, док је провјеравање моје Хотмаил налог, видео моју поруку е-поште у фасцикле пристигле поште који сте добили од себе! Након отварања е-поште и провера заглавља, видела сам да је ова порука е-поште је био послат на сваки контакт у моје Хотмаил адресара. Наводно је неко сјецкан мој налог е-поште, а затим посла с лажним е-поште. Имам пар питања. Прво, како се то деси, и друго, ја сам сигуран који користе овај рачун након мењања моје лозинку за нешто много теже пијук? Већ сам информисан онима којима спам изиђе да они не би требало да иде на било који од линкова у е-маилу, те да за сада би требало избрисати е-маил из Хотмаил адресу да га без отварања. Имам поставити нови Гмаил адресе за сада. Стварни нешто непријатно овде је да је мој Хотмаил адресе био плаћен рачун за претплату, а ирритатес ми се да сам мај бити нешто новца, јер се сада бојим се да користите налог е-поште да више. Хвала, ЈодыМ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Промените своју лозинку за неке пристојне ствар.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
има софтуер који могу прасак лозинка, али не могу прасак слова / бројева мјешовити
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Промена лозинке је добра идеја. Али п @ Ссу0Рд као што би било тешко и прасак би заиста могуће запамтити (барем за мене). Већина крекери одустанете након што су кроз све уобичајене кратке речи. Пређите на другу. Више од проблема може бити ако су узети ваш адресар, које сада могу спам са другим налозима е-поште, знајући да су све адресе су 'уживо'.
|
| |||
| |||
| Имам нову лозинку хацкер-ресистент, ипак Им 'лијегање у допуст мој Хотмаил адресу неактивне за пар недеља (осим повремено проверавање Инбокс) само да би били сигурни да ће бити хацкер није био у могућности за вратити се унутра Добра вест о мојој аддрессбоок да нисам имала јако много контаката у њега и као што сам споменуо пре, сам већ информисао их брисати било какве даљње адреса е-поште из које до даљњег. Тханкс фор ыоур инпут. ЈодыМ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не брините о томе. То је уобичајена трику спаммерс - они ће хумореска сопствену адресу е-поште и ЦЦ га сами. Нисте послати поруку е-поште.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ако је оно што пише на овој страници: хттп://ууу.спамцоп.цом/хелп_уитх_хеа...с_хотмаил.хтмл , А затим налепите цео заглавља е-поште на коју је послао на ПМ да се на мене, вероватно не могу вам рећи ако је споофед или не. Не налепите га у отвореним форумима или спаммерс ускоро ће добити кад га теглити форума за е-маил адресе.
__________________ сервергуы |