![]() |
|
| |||
| |||
| Demin eve Seyahat gelip, süre benim Hotmail hesabı kontrol, bu kendime geldi Gelen kutumda bir e-posta gördüm! E-posta açılış ve başlık kontrol ettikten sonra, bu e-posta her kartvizit için Hotmail adres defteri gönderilen olduğunu gördüm. Anlaşılan birisi ve e-posta hesabı hack vardı sonra bir spam e-posta gönderdi. Birkaç soru var. Birincisi, bu, durum ve ikincisi, bu hesabı kullanarak şey çok zor için kesmek için şifre değiştirdikten sonra güvenli mi? Zaten bu spam için de herhangi bir e-postadaki bağlantılardan birini ve gitmek gerekir için kime çıktım haberdar olduğunu zaman onu açmadan bu Hotmail adresi herhangi bir e-posta silmelisiniz olduğu için. Ben şimdilik yeni bir Gmail adresi kurarlar. Gerçek aylak burada benim Hotmail adresi ücretli abonelik hesabı, ve çünkü şimdi artık bu e-posta hesabı kullanmaktan çekinmem yaşıyorum ben biraz para olmayabilir yaz irritates. Teşekkürler, JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bazı şey iyi olmak için şifrenizi değiştirin.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Orada softwere bu karışık şifreler ama olmayan harfler çatlak olabilir / numaraları çatlak olabilir
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şifreyi değiştirmek iyi bir fikirdir. Ancak @ p Ssw0Rd gibi çatlak ve aslında bana (şimdilik) hatırlamak mümkün olur zor olur. En kraker sonraki tüm ortak kısa kelimeler üzerinden edilmiştir ver. Üzerinde başka bir taşı. Eğer şimdi başka bir e-posta hesapları ile Spam edebilirsiniz adres defteri, bilmeden almış bir sorun daha olabilir tüm adresleri 'olan' yaşıyor.
|
| |||
| |||
| Yeni bir korsan-resistent şifresi var, ama bir kaç hafta için Hotmail adresi devre dışı bırakmak olacak (bazen gelen kutusunu kontrol dışında) sadece korsan olarak geri girebilir mümkün değil emin olmak için diğer benim Addressbook ile ilgili iyi haber, ben ve çok sayıda kartvizit yoktu Daha önce de belirtildiği gibi, ben zaten bunları daha da fark kadar bu adresi başka bir e-postaları silmek için haberdar ettik olduğunu. Sizin giriş için teşekkür ederiz. JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu konuda endişelenmeyin. Bu spam bir ipucu - onlar kendiniz CC için kendi e-posta adresi ve sazanlama olacaktır. Bu e-posta göndermek vermedi.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Eğer bu sayfada ne diyor yapmak: http://www.spamcop.com/help_with_hea...s_hotmail.html Ve sonra, ben belki de söyleyebilirim eğer veya sahte olduğunu bir PM bana gönderilen e-postaların üzerine var olan tüm başlıkları yapıştırın. Açık forumlarda veya spam yakında bunun ne zaman e-posta adresleri için forumları trol tutun olacaktır yapıştırın etmeyin.
__________________ serverguy |