![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я повернувся з поїздки і, при перевірці мого профілю Hotmail, побачив електронної пошти в поштовій скриньці, що прийшло від самого себе! Після відкриття електронної пошти та перевірка заголовків, я побачив, що цей лист було направлено кожному контакту в моїй адресній книзі Hotmail. Мабуть хтось зламав мою поштову скриньку, а потім розісланий спамом. У мене є пара питань. По-перше, як це сталося, і по-друге, я безпечне використання цього облікового запису після зміни пароля до чогось набагато складніше зламати? Я вже інформував тих, кому спам пішов, що вони не повинні йти на будь-які посилання в електронній пошті, і що в даний час вони повинні видалити будь-якої електронної пошти Hotmail з цієї адреси, не відкриваючи його. Я створив нову адресу Gmail в даний час. Реальний Bummer тут є те, що мою адресу Hotmail була платної підписки рахунком, і він мене дратує, що я можу бути деякі гроші, тому що тепер я боюся, щоб використовувати цей обліковий запис електронної пошти більше. Спасибі, JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Змінити пароль, щоб щось пристойне.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
є softwere які можуть злому паролів, але не може тріснути літери / цифри змішана
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зміна пароля є хорошою ідеєю. Але P @ Ssw0Rd буде так само важко тріщини і фактично буде можливо втримати в пам'яті (принаймні для мене). Більшість зломщиків відмовитися після того, як вони пройшли через всі загальні коротких слів. Перейти в іншу. Додаткові проблеми можуть бути, якщо вони прийняли вашу адресну книгу, яку вони можуть тепер спаму з іншого електронний рахунок, знаючи, що всі адреси "живий".
|
| |||
| |||
| Я отримав нову Хакер-стійкого пароля, але я збираюся покинути мою адресу Hotmail неактивні за пару тижнів (крім іноді перевірка "Вхідні") просто щоб бути впевненими хакери не змогли отримати назад дюйма гарні новини про мою адресної книги є те, що я не дуже багато контактів в ньому, і як я вже казав, я вже інформував їх видалити будь-які подальші листи з цієї адреси до подальшого повідомлення. Спасибі за ваш внесок. JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не турбуйтеся про це. Це звичайний прийом спамерів - вони будуть обманювати власний адресу електронної пошти і ЦК його до себе. Тобі не вдалося відправити пошту.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Якщо у вас робити те, що говориться на цій сторінці: http://www.spamcop.com/help_with_hea...s_hotmail.html А потім вставити повні заголовки листів на тебе послав на вечора до мене, то я, ймовірно, може сказати вам, якщо це підроблений чи ні. Чи не вставте його у відкритих форумах або спамери незабаром дістати його, коли вони траловий форуми для адрес електронної пошти.
__________________ serverguy |